to 14.01. klo 18:30

Arsenal - Crystal Palace

Iso kesähankinta palaa Arsenalin kokoonpanoon! Jatkuuko huikea voittoputki?

Arsenal on noussut kuolleista Valioliigassa ja nyt se on jo kolmen ottelun voittoputkessa. Lontoon paikalliskamppailussa Crystal Palace vierailee repaleisena Emirates Stadiumilla, eikä sille voi ladata mitään odotuksia. Kesän iso hankinta palaa loukkaantumisen jälkeen pitkästä aikaa kokoonpanoon, mikä kasvattaa joukkueen ominaisuuksia erityisesti keskisektorilla entisestään.

Thomas Partey on pelikunnossa, kun Crystal Palace vierailee Arsenalin kotinurmella. Isäntä voitti edellisessä kotiottelussaan Chelsean lukemin 3–1 ja se on kääntämässä Mikel Artetan suojattien kauden suunnan. Kovan päänahan jälkeen joukkue voitti seuraavatkin ottelunsa, kun vieraskentällä kaatuivat Brighton ja West Bromwich. Tykkimiehet eivät päästäneet kummassakaan kamppailussa maaliakaan ja jälkimmäisessä se iski palloa verkkoon peräti neljästi, mikä on ollut sille harvinaista tällä kaudella.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Crystal Palacen puolustuksesta ovat sivussa Mamadou Sakho, Martin Kelly sekä Nathan Ferguson. Nyt myös tärkeä keskikenttäpelaaja Jeffrey Schlupp on poissa peleistä, mikä ei ainakaan helpota Roy Hodgsonin miehistön tulevaa työnsarkaa. Joukkue on pystynyt napsimaan kuluvalla kaudella koviakin pisteitä, mutta tasaisuutta otteissa ei ole. Seitsemässä edellisessä ottelussaan joukkue on voittanut ainoastaan kerran.

Arsenalin nykyvire on todella vahva, eikä helppoa iltapuhdetta ole vieraille tiedossa. Chelsea-voiton jälkeen joukkueen itseluottamuspiikki on ainoastaan noussut sen napattua kahdesti lisää tärkeitä pisteitä. Pelivalinnaksi nostetaan itseoikeutetusti kotivoitto, jolle on tarjolla maistuva kerroin.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleArsenal - Crystal Palace FC14.01.2021