Valioliiga su 23.09. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Arsenal – Everton | Nyt jos koskaan, maaleja!

Lontoossa on luvassa melkoinen ilotulitus, kun hyvävireinen kotijoukkue Arsenal saa niin ikään pirteästi kautensa aloittaneen Evertonin vieraakseen Emirates Stadiumille. Arsenal on ollut todella vaikea vastus Evertonille viime vuosina – viimeisestä kuudesta keskinäisestä kohtaamisesta viisi on mennyt lontoolaisten nimiin. Varteenotettava fakta on myös se, että Everton ei ole koskaan kukistanut Arsenalia Emirates Stadiumilla.
Arsenalin vahvuus Emirates Stadiumilla on varmasti kaikkien tiedossa – Arsenal oli viime kauden Valioliigassa toiseksi paras kotijoukkue Manchester Cityn jälkeen. Tällä kaudella Arsenal on ehtinyt häviämään yhden ottelun kotinurmellaan kauden avausottelussa, juurikin Citylle. Avausottelun odotettua tappiota seurasi niukka 3-2 tappio Chelsealle Stamford Bridgellä, mutta tämän jälkeen asiat ovat kuitenkin näyttäneet lontoolaisille valoisimmilta. Unai Emeryn miehistö on voittanut kolme viimeisintä otteluaan, tosin muutaman hyvinkin niukasti. Arsenal haki myös voiton Eurooppa-liigan avauksesta torstaina, kun joukkue kaatoi ukrainalaisen Vorsklan 4-2 lukemin.
Arsenalin otteluista ei ainakaan viihdearvoa ole puuttunut, sillä joukkue on ollut kiitettävän tehokas hyökkäyspäässä – tosin myös omassa päässä on soinut turhan tiuhaan tahtiin. Lontoolaisten maaliero on tällä hetkellä 10-9, joka ei missään nimessä ole vakuuttava tämän kaliiberin joukkueelle. Puolustus on ollut hyvin haavoittuvainen alkukauden otteluissa, eikä asiaa ole auttanut 36-vuotiaan veteraanimaalivahti Petr Cechin toilailut tolppien välissä. Kysymys kuuluukin milloin on miehen aika siirtyä sivuun nuorehkon Bernd Lenon tieltä?

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Marcos Silvan luotsaama Everton on ollut yksi alkukauden viihdyttävimmistä joukkueista seurata. Toffeet hyökkäävät yltiöpäisesti ja omissa on soinut jokaisessa alkukauden ottelussa. Evertonin vahvuudet sijoittuvat pääosin kotikentälle Goodison Parkille, joukkueen vierassaldoissa viime kausilta ei kehuttavaa ole. Everton aloitti Valioliigakauden vahvasti viidellä tappiottomalla ottelulla, mutta 3-1 tappio viimeisimmästä ottelusta surkeasti kautensa aloittaneelle West Hamille on vähintäänkin huolestuttava.
Evertonin puolustus tulee edellisten otteluiden tapaan olemaan hyvin haavoittuvainen, eikä lupaa hyvää, kun vastaan asettuvat Pierre-Emerick Aubameyangin ja Alexandre Lacazetten kaltaiset maalipyssyt. Evertonilla on edelleen myös kohtalainen nippu tärkeitä puolustuspään pelaajiaan poissaololistalla, mm. Yerry Mina, Phil Jagielka, sekä Seamus Coleman ovat loukkaantumisten vuoksi poissa. Joukkue saa kuitenkin pirteästi kauden aloittaneen joukkueen parhaan maalintekijän Richarlisonin takaisin kokoonpanoon, joten tehoja on Evertonilta edellisotteluiden tapaan odotettavissa hyökkäyspäähän.
Vastakkain asettuvat siis kaksi vastustajan päässä tehokkaasti maaliverkkoja heiluttanutta joukkuetta, mutta myös omissa on soinut ja kovaa. Täten overia voi hymyssä suin lyödä lapulle jopa 3.5-linjalla. Myös Arsenalin menestystä haetaan pelitiketeille, sen verran vaikea paikka Emirates Stadium on Evertonille ollut.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ