la 03.11. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Arsenal – Liverpool | Hyökkäysjoukkueiden kohtaaminen ratkeaa puolustuspäässä

Valioliiga-lauantain helmenä on kahden jättiläisen kohtaaminen, kun yhteen iskevät Arsenal ja Liverpool. Uhmapelaajat tarjoaa tähänkin herkkukamppailuun kaksi pelivalintaa perusteluineen!
Tulivoimaa löytyy molemmilta – Arsenalin alakertaa rasittavat loukkaantumiset
Arsenal-hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang on koko Valioliigan maalipörssin kärjessä seitsemällä osumallaan, Liverpoolin Sadio Mane on kuudella maalillaan pörssikärjen tuntumassa. Kauaksi ei jää myöskään egyptiläispelaaja Mohammed Salah, joka on osunut maaliin viisi kertaa ja löytänyt maalijyvänsä toden teolla viimeisimmillä kierroksilla.

Viikonlopun superdiili: Lyö 10€ veto ja saat haluamasi Uhmapelaajat-tuotteen

Liverpool on jopa hieman yllättäen päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja – ainoastaan neljä kappaletta. Lukema on yllättävä, koska Liverpoolin puolustuspäätä on yleisesti pidetty kapeana ja heikkotasoisena. Alkukauden se on kuitenkin suorittanut mallikkaasti hollantilaistoppari Virgil Van Dijkin johdolla.
Arsenal on päästänyt kuluvalla kaudella kymmenen maalia enemmän kuin Liverpool ja puolustajatilanne on hankala. Loukkaantuneina sivussa ovat varmasti Laurent Kocielny sekä Konstantinos Mavropanos. Pelikunnon osalta kysymysmerkkejä on ilmassa myös Hector Bellerinin, Sead Kolasinacin, Sokratisin ja Nacho Monrealin osalta. Arsenalin alakerran poissaolotilanne on suuressa roolissa ottelun kannalta ja se vahvistaa entisestään Liverpoolin ennakkosuosikin asemaa.
Vierasjoukkue latoo maaleja Emirates Stadiumilla
Ensimmäinen pelivalinta kuumaan lauantaikamppailuun on vierasjoukkueen runsasmaalisuus. Hyökkäystrio, jonka muodostavat Salah, Mane ja Roberto Firmino, pääsee pelaamaan siipirikkoista Arsenal-puolustusta vastaan.
Toinen pelivalinta on vierasjoukkueen voitto pienellä tasoituksella. Arsenal ei saa Liverpoolin hyvin suorittanutta puolustusta vastaan ulosmitattua hyökkäyspotentiaaliaan parhaalla mahdollisella tavalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ