Arsenal - Manchester United

su 10.03. Klo 18:30

Vastakkain Valioliigan maalirikkaimmat joukkueet

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Sunnuntaina penkkiurheilijoille on tarjolla varsinainen herkkupala, kun monien suomalaisten suosikit Arsenal ja Manchester United kohtaavat Emirates Stadiumilta. Joukkueet erottaa sarjataulukosta vain yksi piste. Lähes samoilla pistelukemilla ovat vielä Tottenham ja Chelsea, joiden joukosta kaksi parasta ansaitsee paikan ensi kauden Mestarien liigaan.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu - vain Uhmapelaajien kautta!

Ole Gunnar Solskjaerin hypättyä Manchester Unitedin ruoriin joukkueen peli-ilme muuttui kertaheitolla. Hyökkäävämmän pelitavan ansiosta Solskjaerin United on jo kaatanut isoista seuroista Tottenhamin, Arsenalin ja Chelsean sekä pelannut Liverpoolin kanssa tasan.

Ainut tappio, jonka United on kokenut Solskjaerin aikakaudella tuli Mestarien liigassa ensimmäisessä osaottelussa PSG:tä vastaan. United kuitenkin kuittasi kotitappio nousemalla komeasti vieraissa kiinni jatkopaikkaan. Manu pelasi ottelun lukuisten poissaolojen sävyttämänä, mutta Solskjaerin miehistö osoitti kykenevänsä taisteluun myös “B-miehistöllään”.

Arsenalia vastaan Unitedin huolet ovat jälleen samat. Joukkueen riveistä poissa ovat varmuudella Matteo Darmian, Antonio Valencia, Jesse Lingard, Juan Mata, Alexis Sanchez sekä todennäköisesti myös Phil Jones, Nemanja Matic ja Ander Herrera. PSG:tä vastaan pelikieltoa sovittanut Paul Pogba on pelikelpoinen jälleen Arsenalia vastaan.

Arsenal puolestaan joutuu pärjäämään ilman Hector Belleriniä, Rob Holdingia, Lucas Torreiraa ja Danny Welbeckiä.

Valioliigan maalirikkaimmat joukkueet vastakkain

Illan ottelussa on lupa odottaa verkkojen heiluvan. Vaikka molemmilla joukkueilla on loukkaantumisia, ei kummallakaan ole poissaoloja, pääsevät joukkueet kuitenkin yläkerran osalta hyvistä asetelmista otteluun.

Arsenalin ottelut ovat olleet Valioliigan maalirikkaimpia. Joukkueen ottelut ovat päätyneet keskiarvolti 3,45 maaliin. Manchester United asettuu tässä vertailussa Valioliigan toiselle sijalle 3,31 maalin keskiarvolla. Toki molemmat joukkueet ovat olleet tehokkaita maalipaikoissaan, sillä maalisarakkeet näyttävät maaliodottamaa suuremmilta.

Tällä kaudella Manchester United on osunut vastustajan verkkoon jokaisessa vierasottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien. Solskjaerin aikakaudella keskiarvo on luonnollisesti ollut paljon alkukautta korkeammalla. Arsenal puolestaan on osunut kotiotteluissaan hyvällä 2,33 maalin keskiarvolla.

Pelivalinnaksi otetaan yli 2,75 maalia, jolloin ottelun päättyessä tasan kolmeen maaliin puolet panoksesta voittaa.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!