la 18.01. klo 17:00

Arsenal - Sheffield United

Riittääkö tykkimiehillä Sheffieldiä vastaan?

Valioliigan 23. ottelukierroksella hienoa kautta pelaava sarjanousija Sheffield United matkustaa Emiratesille Arsenalin vieraaksi.

Arsenalin kausi on ollut kaikkea muuta kuin toivotunlainen. Se on kytenyt ajoittain todella syvissä vesissä etenkin puolustuspäässä, eikä ollut ihme, että Unai Emery sai potkut tykkimiesten peräsimestä. Mikel Artetan alaisuudessa on ollut nähtävissä jo askelia oikeaan suuntaan, mutta vielä on tekemistä, jotta pelaaminen rullaa toivotun korkealla tasolla illasta toiseen.

Edellisellä kierroksella tykkimiehet pelasivat 1-1 vierastasapelin hienoa kautta pelaavan Crystal Palacen kanssa. Ottelu oli Arsenal pienoista hallintaa, mutta Roy Hodsonin ryhmän tiivis puolustuspelaaminen sai pidettyä vieraat poissa parhaimmilta maalintekopaikoilta. Arsenalin ainokaisen iski komeaa kautta pelaava Pierre-Emerick Aubameyang, joka myös taklasi törkeästi kamppailussa ja lensi ansaitusti ulos kentältä punaisen kortin turvin. 30-vuotias on mättänyt 14 osumaa Valioliigassa ja gabonilainen onkin maalipörssin jaetulla toisella sijalla.

Sheffieldin kausi on ollut erittäin positiivinen, mistä kaiken kertookin jo sarjasijoitus, joka on kuudes tällä hetkellä. Sen lisäksi pelaaminen on näyttänyt hyvältä ja ennen kaikkea rohkealta, mitä ei usein sarjanousijalta nähdä. Edellisellä kierroksella Sheffield haki 1-0 kotivoiton West Hamista tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Ottelun uskotaan olevan todella vauhdikas, jossa kaksi pelaavaa joukkuetta kohtaavat. Nostetaan ensimmäiseksi pelivalinnaksi se, että molemmat iskevät maalin ottelussa, sillä tykkimiesten puolustus ei ole vakuuttanut juuri lainkaan. Toisena pelivalintana kokeillaan kotivoittoa siten, että molemmat onnistuvat maalinteossa, mutta panostaen maltillisesti.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>