Valioliiga su 14.03. klo 18:30

Arsenal - Tottenham

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pohjois-Lontoon derbyssä on kovat panokset! José Mourinholla ei ole tapana hävitä Arsenalille

Arsenal isännöi José Mourinhon Tottenhamia Pohjois-Lontoon paikalliskamppailussa sunnuntaina. Isäntä hakee vielä viimeistä iskuaan yrittäessään ponnistaa mukaan tasaiseen europelikamppailuun, jossa vierailija jo on tiukasti mukana. Ottelu on todella merkittävä ja molemmat joukkueet ovat olleet hiljattain erinomaisessa vireessä.

Tottenhamin loukkaantumistilanne on erinomainen. Harry Kane on tiettävästi kunnossa, vaikka sai pientä kolhua edelliskamppailussa. Ainoastaan Giovani Lo Celso saattaa olla Tottenhamilla sivussa. Arsenalilla, joka on viime aikoina parantanut hurjasti pelaamistaan, ei puolestaan ole lainkaan mainittavia loukkaantumisia. Hyvä terveystilanne molemmissa leireissä on joukkueille mainio uutinen, sillä molemmat pelaavat myös Eurooppa-liigaa, joten ottelumäärä on varsin korkea.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Arsenal pelasi edellisessä Valioliiga-ottelussaan 1–1-tasapelin Burnleyn vieraana ja voitti torstaina Olympiacosin lukemin 1–3 Eurooppa-liigassa. Tottenham on puolestaan voittanut viisi ottelua peräkkäin kaikki kilpailut huomioituna, tehnyt niissä 15 maalia ja päästänyt ainoastaan yhden osuman. Isäntä on toisaalta pystynyt neljässä edellisessä Valioliiga-kamppailussaan napsimaan kaksi voittoa ja tappion Manchester Cityä vastaan – jo mainitun tasapelin lisäksi.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
Last time in the North London derby...

#THFC ⚪️ #COYS

Pelillisesti Arsenalin tekeminen näyttää ehkä paremmalta kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella, minkä vuoksi myös suotuisia tuloksia on alkanut tulla enemmän ja enemmän. Tottenham on kuitenkin huippuvireinen ryhmä, jonka itseluottamus on tapissaan, eikä Mourinholla ole ollut tapana hävitä Arsenalille. Uransa aikana portugalilaismanageri on kohdannut tykkipaidat peräti 22 kertaa, mutta tappioita on tullut vain kaksi. Ottelun merkitys on suuri molemmille joukkueille, eikä kumpikaan nouse keskinäisessä vertailussa totaalisesti toisen yläpuolelle. Pelivalinnaksi poimitaan tasapeli (1X2).