Valioliiga su 12.01. klo 18:30

Aston Villa - Manchester City

Siipirikkoinen Aston Villa kohtaa Manchester Cityn!

Aston Villalla on sunnuntaina vaikea tehtävä edessään, kun se joutuu isännöimään siipirikkoisena Manchester Cityä.

Villan kausi on ollut kokonaisuudessaan todella vaikea, vaikka välillä sarjanousijalta on hyviäkin otteita nähty. Tällä hetkellä birminghamilaiset sijoittautuvat vain yhden pisteen turvin putoamisviivan yläpuolelle ja joukkueella on vielä kova työ edessä, mikäli he haluavat pysytellä Englannin korkeimmalla sarjatasolla. Viimeisimmässä sarjakamppailussa Villa kuitenkin haki todella tärkeät pisteet Burnleystä vieraskentällä loppulukemin 2–1.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Cityn kausi ei ole sujunut parhaimmalla mahdollisella tavalla, sillä muutamat kehnot suoritukset on jättänyt sen kauas mestaruuskilpailusta Liverpoolia vastaan. Merkkejä paremmista otteista on kuitenkin ollut havaittavissa viime aikoina ja voitto EFL Cupin välierässä paikallisvastustaja Manchester Unitedia vastaan todisti taas Pep Guardiolan ryhmän vaarallisuuden.

Villan kokoonpanossa on todella merkittäviä poissaoloja, joista näkyvimpänä voidaan pitää ykkösmaalivahti – Tom Heatonin loukkaantumista. Heatonin lisäksi rosterista uupuu keskikentän maestro John McGinn murtuneen nilkan takia. Kaiken kukkuraksi Villa joutuu haastamaan hallitsevan mestarin ilman järkälemäistä brasialaiskärki – Wesleytä, joka olisi varmasti työmäärällään aiheuttanut päänvaivaa Cityn puolustukselle.

Vaikka Villa Park ei tunnetusti missään olosuhteissa ole koskaan helppo paikka vierailijoille, niin on vaikeaa nähdä repaleisen isäntäjoukkueen onnistuvan kaatamaan todella hyvässä kunnossa olevaa Manchester Cityä. Villalta on huomattavasti tulivoimaa sivussa ja City haluaa varmasti pelata ottelun varman päälle, eikä tule tarjoilemaan isännille suurempia mahdollisuuksia maalintekoon. Nostetaan pelivalinnaksi se, että kummatkin joukkueet eivät onnistu maalinteossa ottelun aikana.

10 euroa pelirahaa