to 09.07. klo 22:15

Aston Villa - Manchester United

Manchester Unitedin yhtenäisyys säväyttää ja se on tällä hetkellä luotettava joukkue pelivalinnoissa

Manchester United hyökkää seuraavana Aston Villan kimppuun, jolla ei ole aseita riittävissä määrin täydellisellä itseluottamuksella ratsastavan vierasjoukkueen horjuttamiseen. Birminghamilaisten ottelukohtainen maalikeskiarvo tehtyjen osalta on vain karvan yli yhden, eikä se tällä hetkellä vahvaa United-laumaa vastaan riitä alkuunkaan. Villan olisi onnistuttava odotuksellisesti vähintään pariin otteeseen, jotta edes tasapeli vaikuttaisi realistiselta.

Manchester United on paukuttanut koronatauon jälkeen maaleja neljässä ottelussa 12 kappaletta eli tasan kolmen osuman keskiarvolla. Mukana on vielä ensimmäisenä pelattu Tottenham-ottelu, jossa se iski ainoastaan kertaalleen. Bruno Fernandesin tultua Unitedin miehistöön tammikuussa ihmeitä on alkanut tapahtua – pienin yllätys ei ole, että Paul Pogba on löytänyt jälleen paikkaansa kokoonpanossa ja alkanut tulla yllättävän hyvin juttuun sekä Ole Gunnar Solskjærin että joukkuekavereidensa kanssa.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Viime kauden puolivälissä kukaan ei olisi uskonut, että vedonlyöntivihjeessä kauden 2019–2020 loppupuolella on soveliasta kirjoittaa yhtenäisestä Manchester Unitedista, mutta sitä se nimensä mukaisesti tällä hetkellä vaikuttaa olevan. Tai sama se – yhtenäinen tai ei – tulosta tulee ja kovaa kyytiä. Tällä hetkellä joukkue on jo kiinni Mestarien liiga -paikassa, mutta voitolla se saavuttaisi rutkasti neljänneksi pudonnutta Leicesteriä nousten vain pisteen päähän siitä.

Yleisötön Villa Park on ollut kaukana siitä, mitä se on ihmisten ja kulttuurin täyttämänä. Vaikka molemmilla joukkueilla on aina samat periaatteessa samat lähtökohdat yleisön suhteen ottelun alkaessa, on isäntä pelannut kotonaan ajoittain poikkeuksellisenkin aneemisesti ja ehkä tekemisestä on puuttunut juuri se 12. kenttäpelaajan tuoma potku.

Unitedin meno on tällä hetkellä niin vahvaa, että sen eteen voisi kantaa vastaan minkä tahansa joukkueen ja Solskjærin joukkojen mahdollisuudet säilyisivät uskottavina. Pelivalinnaksi Aston Villa -kamppailussa nostetaan vierasvoitto tasoituksella (United -1,5). Luotettavaksi joukkueeksi kauden ehtoopuolella ja koronatauon jälkeen osoittautunut punaisten paholaisten armeija tuskin pettää tälläkään kertaa.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleAston Villa - Manchester United FC09.07.2020