Valioliiga su 25.11. klo 15:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Bournemouth – Arsenal | Tasapeleihin rakastunut Arsenal jatkaa valitsemallaan tiellä?

Sunnuntaina jatkuu viikonlopun Valioliiga-herkku, kun Arsenal vierailee Bournemouthin isännöimällä Dean Courtilla. Vierailija on sarjassa viidentenä, isäntä kuudentena.

Arsenalilla pientä rakastumista tasatuloksiin – Bournemouthilla kaksi perättäistä tappiota

Arsenalin kolme edellistä Valioliiga-ottelua ovat päättyneet tasan. Viime aikoina vierailijan ottelut ovat olleet myös suhteellisen vähämaalisia. Pelaaminen itsessään on kuitenkin ollut hyvällä tasolla ja esimerkiksi tasapeli Liverpoolia vastaan on myös tuloksellisesti hyvä suoritus. Samaa ei voi sanoa nousijajoukkue Wolvesia tai Crystal Palacea vastaan syntyneistä tasapeleistä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Bournemouth sykki Valioliigan komeettana vielä tovi sitten, mutta luja vire näyttää hieman kääntyneen isäntien kannalta negatiiviseen suuntaan. Ennen maaottelutaukoa joukkue kärsi Newcastlelle 2–1-tappion ja tätä ennen hävisi kotonaan Manchester Unitedille samoin numeroin, vaikka jopa pääosin hallitsikin ottelua.

Peli-ideana on vähämaalinen tasapeli

Molempien joukkueiden pelilliset esitykset ovat viime aikoina olleet enemmän tai vähemmän puuduttavia ja kamppailun marginaalit ovat todella pienet. Tasapelille tarjottu yllättävän korkea kerroin lämmittää myös pelaajan mieltä.
Joukkueiden tilastot ovat hämmentävän samankaltaisia myös koko kautta laajemmin tarkasteltuna. Arsenalin laukausten osumaprosentti on 42, Bournemouthilla 36. Isäntien syöttöjen onnistumisprosentti on 79, vieraiden 82. Arsenalin keskitysten tarkkuus puolestaan 20 prosenttia, kun samainen lukema vierailla on 27.
Voittajaa on melko vaikea ennustaa, joten tartutaan mieluusti tasatulokseen pääkohteena.
Tasapelin ohelle toiseksi pelikohteeksi valikoituu vähämaalisuus, mikä on jostain syystä seurannut Arsenalia ja sitä vastaan pelanneita joukkueita viime ajat.