Valioliiga ma 01.10. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Bournemouth – Crystal Palace | Bournemouth niskan päällä kotikentällä

Kaksi keskikastin joukkuetta kohtaavat, kun Crystal Palace saapuu Dean Courtille Bournemouthin vieraaksi. Bournemouth lähtee otteluun ennakkosuosikkina kotiedun ja Crystal Palacen muutamien loukkaantumisten turvin.
Bournemouth majailee tällä hetkellä sarjataulukon keskiviivan paremmalla puolella, löytyen sijalta 9. Eddie Howen miehistö oli Valioliigassa erinomaisessa vireessä ennen viimeisintä reissua Burnleyn vieraana, mikä päättyi Bournemouthin kannalta rumiin 4-0 loppulukemiin.
”Kirsikat” olivat ennen tätä ottelua hävinneet vain kerran ja tämä tappio oli Chelsealle. Bournemouthilla on nyt erinomainen paikka kasvojenpesuun kotikentällään yskivää Crystal Palacea vastaan.
Bournemouthin kausi on ollut viimeisimmästä tappiosta erinomainen ja 9. sija sarjataulukossa ei anna täysin oikeutta Kirsikoiden hyville esityksille kentällä. Howe on saanut kesän siirroilla muokattua joukkueesta hyvinkin kilpailukykyisen ja realistisena tavoitteena voidaan varmasti pitää 10 parhaan joukkoon sijoittumista kauden päätteeksi. Bournemouthin kesän suurin hankinta Jefferson Lerma on ollut erinomainen tukipilari keskikentällä tukien joukkuetta loistavasti sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.
Howen suojatit kärsivät pienistä loukkaantumishuolista, kun ainakin Dan Gosling ja Charlie Daniels ovat hyvin todennäköisesti ulkona ottelusta.
Junior Stanislas sen sijaan saattaa palata kokoonpanoon, mutta varmaa tietoa tästä ei ole.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Crystal Palace ei lähde otteluun kovinkaan miellyttävistä asetelmista, sillä Christian Benteke on edelleen sivussa polvivamman myötä. Tämä jättää Wilfried Zahan todella yksin Kotkien hyökkäykseen.
Roy Hodgsonin miehistö ei ole missään nimessä pelannut vakuuttavaa jalkapalloa tällä kaudella. Crystal Palace hävisi elo-syyskuun vaihteessa kolme ottelua putkeen, mutta saivat ”Hodarin” ja fanien onneksi tappioputken katki 0-1 voitolla surkeasta Huddersfieldistä.
Viimeisin ottelu Newcastlea vastaan oli Kotkilta suhteellisen pirteä, mutta joukkueen ongelmat maalinteon suhteen jatkuivat alkukauden tapaisesti – joukkue on tehnyt kuudessa ottelussa vain neljä maalia.
Crystal Palacen loukkaantumishuolet ovat huomattavasti Bournemouthia vakavammat. Elintärkeän hyökkääjän Benteken lisäksi Scott Dann ja Connor Wickham katsovat ottelua katsomon puolelta.
Bournemouth on ollut tällä kaudella kotikentällään erittäin vahva. Bournemouth on tehnyt kolmessa kotiottelussa kahdeksan maalia. Tämä ei lupaa hyvää Crystal Palacen kannalta.
Näiden kahden joukkueen väliset kamppailut ovat totutusti olleet tasaväkisiä vääntöjä, mutta Benteken poissaolon sekä Bournemouthin vahvojen kotikenttäesityksien myötä Bournemouthin voitto kelpaa hyvinkin lapulle.
Pienemmällä nappaamme lapulle Bournemouthin vähintään kahden maalin voittoa.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ