su 25.08. klo 16:00

Bournemouth - Manchester City

Palaako Manchester City voittojen tielle?

Manchester City tavoittelee pääsyä takaisin voittokantaan, kun se kohtaa Bournemouthin Valioliigan kolmannella kierroksella. Ottelu alkaa Bournemouthin kotikentällä Dean Courtilla kello 16:00 Suomen aikaa.

City ei saanut täysiä pisteitä viime kierrokselta, jolloin se kohtasi Tottenhamin kotonaan. Ottelu eteni tuloksesta huolimatta täysin kotijoukkueen hallinnassa, mutta Spurs onnistui kuin onnistuikin hakemaan yhden pisteen vierasreissultaan. Lontoolaiset saavat kiittää tasapelistään videotarkastusjärjestelmää, sillä City juhli jo Gabriel Jesusin tekemää 3-2 -osumaa, joka myöhemmin hylättiin Aymeric Laporten käsivirheen takia. Pep Guardiolan suojateilla jäi varmasti jotain hampaankoloon, kun edelliskamppailu lopulta päättyi 2-2 -tasapeliin Tottenhamia vastaan.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Edellisottelun pettymyksen jälkeen nälkää on sinipaidoilla varmasti Bournemouth-mittelössä riittävästi. Kevin De Bruyne loisti viime viikonlopun Spurs-ottelussa ja häneltä voidaan odottaa onnistumisia sunnuntaina pelattavassa kamppailussa.

Bournemouth saavutti täydet kolme pistettä viime viikon ottelussaan voitettuaan Aston Villan lukemin 2-1. Joukkueelta maalinteossa onnistuivat heti alkuminuuteilla Josh King ja Harry Wilson.

Kauden avausottelussaan Eddie Howen luotsaama joukkue kohtasi kotonaan sarjanousija Sheffield Unitedin. Kamppailu päättyi lukemiin 1-1, eikä se ollut kotijoukkue Bournemouthille läheskään helpoimmasta päästä.

Bournemouthille ei missään nimessä ole helppoa ottelua kotikentällään luvassa tulevana sunnuntainakaan, sillä Manchester Cityn hyökkäysvoima on Valioliigan kärkiosastoa. Kaiken lisäksi vieraiden tulikuumat yksilöt janoavat onnistumisia kentän jokaisella osa-alueella, sillä he taipuivat edellä mainittuun tasatulokseen viime viikonloppuna.

Vierailija City on selkeä ennakkosuosikki otteluun. Manchesterilaisryhmä ei ole hävinnyt Bournemouthille kertaakaan joukkueiden keskinäisessä historiassa.

Cityn puolustus osoitti joukkueen suuruudesta huolimatta huolestuttavia merkkejä edellisessä ottelussa ja Bournemouthilla on oiva mahdollisuus onnistua maalinteossa sunnuntaina ainakin kertaalleen. Joukkue on maalannut molemmissa kauden ensimmäisistä otteluistaan ja rakentanut maalipaikkoja useammalla eri variaatiolla laadukkaasti. On syytä muistaa, että vastustajien taso on ollut huomattavan erilainen kuin nyt, mutta maalintekotilanteensa isäntä saanee myös tulevassa taistossa. Nostetaan pelivalinnaksi, että molemmat joukkueet iskevät pallon nuottaan ainakin kerran.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>