Bournemouth - Newcastle

la 16.03. Klo 17:00

Kurittaako Wilson vierailijoita?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Lauantaina Newcastle matkaa läpi Englannin etelään Bournemouthin vieraaksi. Joukkueet löytyvät sarjataulukon peräkkäisiltä sijoilta sarjan puoliväliltä – Bournemouth kolme pistettä vierailijoiden edellä.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Bournemouthin kotistadion Vitality Stadium tunnetaan vieraille vaikeana paikkana. Vain alle 12 tuhatta vetävällä stadionilla on vierasjoukkueelle tukala oltava, jos kotijoukkue pääsee ottelussa niskan päälle. Bournemouth onkin kunnostautunut hyvänä kotijoukkueen. Valioliigassa etelä-englantilaiset ovat olleet seitsemänneksi paras kotijoukkue keräten viidessätoista ottelussa 25 pistettä.

Newcastle puolestaan on ollut tällä kaudella huono vierasjoukkue, kuten aiemmillakin kausilla. Neljästätoista ottelusta joukkue on onnistunut keräämään vain 12 pistettä. Tehtyjä maaleja joukkueella on vain kymmenen. Edellisen vierasvoiton Newcastle on onnistunut nappaamaan Huddersfieldiä vastaan joulukuussa.

Wilson back in business

Bournemouth sai viime kierroksella hyviä uutisia, kun joukkueen paras maalintekijä Callum Wilson palasi loukkaantumisen jäljiltä takaisin pelikentille. Wilson iskikin heti 20 peliminuutin jälkeen voittomaalin Huddersfieldin reppuun. Wilson on Bournemouthille tärkeä pelaaja, jonka poissaololo näkyi eittämättä joukkueen suorituksissa viime kuukausina.

Bournemouthilla on kuitenkin vielä läjä loukkaantuneita pelaajia, mutta tärkein mies on saatu takaisin. Joukkueen riveistä sivussa edelleen ovat Steve Cook, Adam Smith, Simon Francis, Junior Stanislas, Dan Gosling ja Lewis Cook.

Newcastlen riveistä on sivussa kaksi joukkueelle tärkeää keskuspuolustajaa. Jamaal Lascelles on loukkaantuneena ja Fabian Schär on ottelusta sivussa pelikiellon takia. Bournemouth pääsee siis Wilsonin johdolla häärimään normaalia heikompaa Newcastlen puolustuslinjaa vastaan.

Bournemouth lähtee kotiotteluunsa suurena suosikkina. Päälle kahden kertoimilla Bournemouth kelpaa hyvin lapulle heikkoa vierasjoukkuetta Newcastlea vastaan.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!