to 09.07. klo 20:00

Bournemouth - Tottenham

Tottenham hoitelee repaleisen Bournemouthin – yllättävänkin tiukka kerroin 1X2-voitolle!

Bournemouth on Norwichin ohella ollut koronatauon jälkeen totaalinen heittopussi Valioliigassa, eikä unelma ensi kauden sarjapaikan suhteen parane, kun vastaan asettuu materiaaliltaan ehdottomaan eliittiin koko sarjassa kuuluva Tottenham. Vierailla on ollut omat haasteensa sarjan uudelleenkäynnistymisen jälkeen, mutta mikään ei viittaa isäntien äkkiheräämiseen.

Kaikissa otteluissaan kontannut kotijoukkue Bournemouth kärsi viimeisimpänä Manchester Unitedille suurinumeroisen 5–2-tappion ja sitä ennen Newcastle koulutti Cherries-nippua peräti lukemin 1–4. Nyt näyttää siltä, että valmentaja Eddie Howen ja tämän luotsaaman joukkueen eväät on syöty, eikä tästä enää ensi kauden Valioliiga-paikkoihin oikeuttaville sijoille nousta.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Isännillä on liuta pelaajia sairastuvalla, kun poissa ovat vain kahdessa ottelussa tällä kaudella pelanneen Charlie Danielsin lisäksi puolustajat Simon Francis, Jack Stacey sekä Chris Mepham. Lisäksi Steve Cookin pelikunto on mysteeri miehen loukkaannuttua Newcastle-ottelussa. Bournemouthin alakerran menetykset ja viimeaikainen suorittaminen muistuttavat yllättävän paljon Norwich-tarinaa koronatauon jälkeen, ja se on brutaali tarina epäonnistumisesta, jota avittavat vahvasti olosuhteet.

Tottenham kurottaisi voitolla seitsemännelle jo seitsemännelle sijalle ja muiden joukkueiden tulokset ovat olleet sille vähintäänkin suotuisia aivan hiljattain, minkä lisäksi se nappasi itse maanantaina elintärkeän 1–0-voiton kotiottelussaan Evertonia vastaan. José Mourinhon joukkueen loukkaantumistilanne on hyvä, hyökkäyspään tehopotentiaali on kaikilla tiedossa ja olisi pieni ihme, jos Tottenham tyytyisi ottamaan vain maalin voiton möyhentämättä lainkaan enempää repaleista Bournemouth-alakertaa. Otetaan pelivalinta tällä kertaa pienemmällä riskillä ja isommalla panostuksella – satsataan Tottenhamin vierasvoittoon.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleBournemouth AFC - Tottenham Hotspur FC09.07.2020