su 12.01. klo 16:00

Bournemouth - Watford

Watfordin vahva vire liikaa Bournemouthille!

Kaksi Valioliigan häntäpään joukkuetta kohtaavat tärkeässä taistossa, kun Watford matkaa Bournemouthin vieraaksi Vitalitylle.

Kotijoukkue Bournemouth on sarjassa kolmanneksi viimeisenä, täysin ansaitusti. Alkukausi elätteli suhteellisen lupaavia otteita Eddie Howen ryhmältä, kun viime kauden puolustusongelmia saatiin hieman kuriin. Loukkaantumiset ovat kuitenkin vaivanneet suuresti kirsikoita ja viime aikoina peliesitykset ja tulokset ovat olleet todella heikkoja.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Watford puolestaan vaikean alkukauden jälkeen esittänyt lupaavampia otteita. Neal Pearson on saanut joukkueeseen ryhtiliikkeen ja saanut vihdoin peliesitykset materiaalia edellyttävälle tasolle. Viimeiseen neljään liigaotteluun Watford ei ole hävinnyt kertaakaan, joka myös nostattaa itseluottamusta Bournemouthin kohtaamiseen.

Molemmat joukkueet kärsivät loukkaantumisista, mutta kotijoukkueella on selkeästi tärkeämmät pelaajat telakalla. Muun muassa hyökkäyksestä Daniel Brooks ja Joshua King.

Kokoonpanotilanne selkeästi vaivaa enemmän kotijoukkuetta. Watfordin viime aikainen vire ja laadukkaampi kokoonpano jalkeilla puoltaa peli-ideaa vierailijan kelkkaan. Nostetaan lapulle Watfordin vierasvoitto.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>