Valioliiga su 12.01. klo 16:00

Bournemouth - Watford

Watfordin vahva vire liikaa Bournemouthille!

Kaksi Valioliigan häntäpään joukkuetta kohtaavat tärkeässä taistossa, kun Watford matkaa Bournemouthin vieraaksi Vitalitylle.

Kotijoukkue Bournemouth on sarjassa kolmanneksi viimeisenä, täysin ansaitusti. Alkukausi elätteli suhteellisen lupaavia otteita Eddie Howen ryhmältä, kun viime kauden puolustusongelmia saatiin hieman kuriin. Loukkaantumiset ovat kuitenkin vaivanneet suuresti kirsikoita ja viime aikoina peliesitykset ja tulokset ovat olleet todella heikkoja.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Watford puolestaan vaikean alkukauden jälkeen esittänyt lupaavampia otteita. Neal Pearson on saanut joukkueeseen ryhtiliikkeen ja saanut vihdoin peliesitykset materiaalia edellyttävälle tasolle. Viimeiseen neljään liigaotteluun Watford ei ole hävinnyt kertaakaan, joka myös nostattaa itseluottamusta Bournemouthin kohtaamiseen.

Molemmat joukkueet kärsivät loukkaantumisista, mutta kotijoukkueella on selkeästi tärkeämmät pelaajat telakalla. Muun muassa hyökkäyksestä Daniel Brooks ja Joshua King.

Kokoonpanotilanne selkeästi vaivaa enemmän kotijoukkuetta. Watfordin viime aikainen vire ja laadukkaampi kokoonpano jalkeilla puoltaa peli-ideaa vierailijan kelkkaan. Nostetaan lapulle Watfordin vierasvoitto.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa