ke 26.12. klo 19:15

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Brighton – Arsenal | Loukkaantumiset painavat Arsenalia?

Arsenal vierailee Brightonin kotinurmella Valioliigassa keskiviikkona. Arsenalilta on nippu miehiä sivussa, mikä on hieman vaikuttanut joukkueen menoon viime aikoina. Isäntäjoukkue Brighton puolestaan pyrkii katkaisemaan kolmen tappion suoransa.
Arsenalilla on tilillään kolmesta edellisestä ottelustaan ainoastaan yksi voitto ja muut kaksi kamppailua ovat päättyneet tappioihin Tottenhamia ja Southamptonia vastaan. Mukaan lasketaan Englannin cupin ottelu, josta tuli Tottenham-tappio.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Miehiä tykkipaidoilla on sivussa kuin sieniä sateella, kun puolustuksesta puuttuvat Hector Bellerin, Rob Holding sekä Konstantinos Mavropanos. Keskikentältä uupuvat Henrikh Mkhitaryan ja Emile Smith-Rowe, joiden lisäksi monitoimimies ja viimeistelijä Danny Wellbeck on sivussa.
Arsenal on Valioliigassa viidentenä ja sillä on pisteitä 37. Edelliskierroksella joukkue kaatoi kotonaan Burnleyn, mutta loukkaantumisten vaikutus on näkynyt aiemmissa kamppailuissa. Se on saanut ottelut, joista pitäisi ottaa ehdoton ”rutiinivoitto” näyttämään hankalilta vähintäänkin tulosten valossa, eikä vähiten loukkaantumistensa vuoksi.
Brightonilla on allaan kolme tappiota. Edellisessä kotiottelussaan joukkue kohtasi 16.12. Chelsean, mutta joutui taipumaan suurseuralle kovasta pyristelystä huolimatta numeroin 1–2. Aiemmat kotikamppailut puolestaan näyttävät hieman valoisammilta ja ennen Chelsea-tappiota neljästä kotikamppailusta peräjälkeen on herunut Brightonille pisteitä.
Kokonaistilastossa Brighton on kerännyt 21 pistettä ja sarjassa sijalla 13. Kotitilastot kuitenkin näyttävät huomattavasti kauniimmilta kuin vierastilastot, sillä kotinurmellaan joukkue on kerryttänyt kahdeksassa pelaamassaan ottelussa pistesaldoaan peräti 14 pisteellä, kun vieraissa vastaava lukema kymmenessä ottelussa seitsemän pistettä.
Isänniltä on pelikiellossa puolustaja Lewis Dunk, mutta muutoin joukkue on tiettävästi ehjänä.
Arsenalin viime aikaiset esitykset olisivat voineet olla sykähdyttävämpiäkin, joten povataan kamppailusta tiukkaa taistoa. Vierasjoukkue on kerrointen valossa jopa yllättävän vahva ennakkosuosikki sen loukkaantumistilanteen huomioiden. Napataan ensimmäisenä kohteena kiinni kotivoitto tai tasapeli -vaihtoehtoon, jonka lisäksi pienemmällä panostuksella pelataan tasapeliä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ