Valioliiga la 06.03. klo 22:00

Brighton - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Alisuorittajat vastaan loukkaantuneet – olisiko Jamie Vardyn maali liikaa vaadittu?

Brighton ja Leicester kruunaavat lauantain Valioliiga-ottelut tiukassa ja ennakkoon vähämaalisessa väännössä. Leicesterilla on puoli jengiä rampana ja Brightonilla on myös avainpelaajia poissa. Kummallakaan ei ihan kulje juuri nyt ja epäonnea on myös ollut mukana. Miltä tuleva ottelu näyttää?

On mahdollista, että Leicester aloittaa kolmen topparin linjalla. Se tuntuisi jopa järkevimmältä vaithoehdolta. Johnny Evans ja James Justin ovat sivussa, mutta Wesley Fofana on takaisin ja voisi kuvitella Daniel Amarteyn avaavan. Timothy Castagne on tottunut pelaamaan wingackina Atalantasta ja Ricaro Pereira on tarpeeksi dominoiva pelaaja toiselle puolelle. Isoin kysymys on kuinka paljon ruokaa kärkipari saa. Wingbackit ratkaisevat ehkä Arsenal pelin ongelmat. Leveyttä peliin. James Maddison, Ayoze Perez ja Harvey Barnes ovat harmillisesti myös sivussa. Vaihtoehdot ovat vähissä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Brightonin Tariq Lamptey sai jälleen takapakkia kuntoutuksessaan ja takareisi vaivaa edelleen. Solly March ja Adam Webster ovat niin ikään sivussa. Kolme avauksen miestä ja se pakottaa kenties systeemin. Saa nähdä lähestyykö Graham Potter taas 4-2-3-1-muodolla vai jollain viritelmällä kolmen topparin linjasta.

Tämä tuntuu tosiaan kovin vähämaaliselta ottelulta. Kertoimissa ei kuitenkaan itselle ilmaa. Sitä vasten Leicester DNB maistuu lapulle. On todella vaikea tehdä heitä vastaan maali Brightonin materiaalilla, vaikka odottamaa on tullut viime aikoina reilusti. Materiaali on kuitenkin pykälää parempaa Ketuilla edelleen. Saako Brendan Rodgers oikean ratkaisun tehtyä jää nähtäväksi. Jamie Vardy ja dogi (tasapeliä ei vetoa) maistuu tällä kertaa.