Brighton – Manchester City

su 12.05. Klo 19:30

Manchester City on kivenheiton päässä Englannin mestaruudesta

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Brighton isännöi Manchester Cityä Valioliiga-kauden viimeisellä ottelukierroksella. Vierailija on pakkovoiton edessä mestaruusjahdissa, eikä se tuskin jätä mitään sattuman varaan.

Manchester City johtaa Valioliigaa yhden pisteen erolla toisena olevaan Liverpooliin. Historiallisen tasainen mestaruustaisto ratkeaa sunnuntaina, kun manchesterilaiset vierailevat Brightonissa ja Liverpool isännöi Wolvesia kotiottelussaan. Selkeä etu on Cityllä ja mestaruus on sillä täysin käden ulottuvilla.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Helpoksi City ei itselleen viime viikonloppuna tehnyt loppukauden mestaruustaistoa, mutta onnistui lopulta kairaamaan 1–0-kotivoiton kovavireistä Leicesteriä vastaan. Ottelun ainokaisen upotti Vincent Kompany, jonka asettamista avauskokoonpanoon Pep Guardiolan toimesta kritisoitiin ankarinkin sanakääntein ennen kamppailua, mutta ei ottelun jälkeen.

Kompany upotti unelmalaukauksen kaukaa Leicester-maalin ylänurkkaan ohi toisen polven huippumaalivahdin, Kasper Schmeichelin. Juuri Kompanyn kaltaisten kokeneiden pelaajien esiinmarssia ratkaisevilla hetkillä City on kaivannut tällä kaudella ja nyt se näyttää sellaisen saaneen kreivin aikaan.

Englannin mestaruuden voittaminen olisi Manchester Citylle balsamia haavoihin, sillä muita pystejä FA Cupia lukuun ottamatta joukkueelle ei enää tällä kaudella tarjolla ole. City putosi Mestarien liigassa puolivälierissä. Nyt joukkue voi jättää nurmelle kaiken, mitä annettavissa on ja uskotaankin, että annettavissa on ja pelataan vierasvoittoa tasoituksella (City -2).

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!