la 08.02. klo 19:30

Brighton - Watford

Nouseeko Watford pois putoamisuhasta?

Kaksi putoamista vastaan taistelevaa joukkuetta kohtaavat, kun Brighton isännöi Watfordia Valioliigan 26. kierroksella. Brighton on onnistunut voittamaan viimeisestä kymmenestä ottelusta ainoastaan yhden, mutta kääntyykö kurssi tulevana viikonloppuna Watfordin kustannuksella?

Parhaimmillaan Graham Potterin ryhmä pelaa näyttävää pallonhallintaan perustuvaa jalkapalloa, jota on nähty tälläkin kaudella. Kotijoukkue Brighton on ollut kuluneella kaudella erittäin ailahteleva, ja varsinkin puolustuspelaamisessa ovat ongelmat korostuneet viime aikoina. Huonojen ja ailahtelevien peliesitysten myötä ovat myös heikot tulokset seuranneet ja Watfordin vieraillessa on jälleen Lokeilla täysi iltapuhde puolustuksessa Troy Deeneytä pidellessä.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Vierailija Watford on haastavan alkukauden jälkeen piristynyt huomattavasti Nigel Pearsonin alaisuudessa. Kahdeksalta viimeisimmältä kierrokselta on saldona 15 pistettä. Kahdesta viimeisimmästä kamppailusta on alla kaksi tappiota, mutta näissä kahdessa kamppailussa Hornetit ovat olleet molemmissa johtoasemassa, josta kuitenkin Pearsonin ryhmä on onnistunut sulamaan kahdesti viimeisten minuuttien maalien myötä. Tarkemmalla puolustuspelillä olisi ollut näistäkin peleistä enemmän pisteitä kerättynä.

Asetelmat otteluun ovat tasaiset. Molemmilla osapuolilla on kokoonpanotilanne hyvä, eikä avainpelaajia ole sivussa. Watfordilla on hyvä sauma rokottaa Brightonia nopeista vastaiskuista, jossa Potterin ryhmä on haavoittumaisimmillaan. Näistä kahdesta joukkueesta Brighton on ollut heikompi ja pelivalintaa lähdetään nostamaan vierailijan kautta korkealla kertoimella mutta maltillista panostusta käyttäen.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleBrighton & Hove Albion - Watford08.02.2020