Burnley - Leicester

la 16.03. Klo 17:00

Kotijoukkue metsästää tärkeitä pisteitä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Sarjapaikastaan taisteleva Burnley saa lauantaina vieraakseen keskikastissa majailevan Leicesterin. Ottelun aloituspotku nähdään Turf Moorilla tuttuun aikaan – kello 17:00.

Burnley pelaa sarjapaikasta

Burnely on otteluun lähdettäessä sarjataulukon neljänneksi viimeisenä, kun kolme viimeistä tippuu suoraan sarjatasoa alemmaksi. Kaksi tippujaa ovat käytännössä jo selvillä, mutta viimeistä putoajan paikkaa välttelee vielä moni seura. Burnleyn takana Cardiff hiillostaa joukkueen niskaan vain kahden pisteen päässä, joten Burnley tarvitsee vielä kipeästi sarjapisteitä.

Burnley pelasi viime kaudella hienon kauden ihastuttaen lukuisilla nollapeleillä isojakin seuroja vastaan. Joukkue sijoittuikin kauden päätteeksi jopa seitsemännelle sijalle. Tällä kaudella Burnleyn tekeminen on kuitenkin ollut kaukana viime kaudesta. Maalin suulla kauden aloittanut Joe Hart oli kaukana varmasta maalivahdista ja lopulta Tom Heatonille annettiin ykköstorjujan vastuu. Pelkästään maalivahtia heikommista tuloksista ei tietenkään voida syyttää, mutta Heatonin pelatessa tulokset ovat olleet selkeästi parempia.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Leicester on parantanut otteitaan viime peleissä. Viime kierroksella kaatui juuri Fulham kotiottelussa. Vierasottelut vierasottelut ovat kuitenkin olleet edelleen otteita parantaneelle Leicesterille haastavia. Kymmenestä viime ottelusta Leicester on kyennyt voittamaan ainoastaan Fulhamin ja Brightonin ja nekin kotikentällä. Edellinen vierasvoitto löytyy kahden ja puolen kuukauden takaata Evertonia vastaan.

Leicester suosikkina otteluun?

Kertoimissa Burnley on altavastaajana. Otteluun päästäänkin lyömään kotijoukkuetta +0,25 aasialaisella tasoituksella, jolloin ottelun päättyessä tasapeliin puolet panoksesta voittaa vielä. Leicesterin otteet ovat kyllä parantuneet, mutta vieraissa viitteitä siitä ei olla vielä nähty eikä toivottavasti nähdä vieläkään.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun hyvillä kokoonpanoilla. Burnelyn riveistä sivussa ovat edelleen lähes koko kauden sivussa olleet Aaron Lennon, Jonathan Walters ja Steven Defour. Leicesteriltä puolestaan puuttuu Marc Albrighton ja Daniel Amartey.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!