Valioliiga su 02.09. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Burnley – Manchester United | Alkukauden suurimmat farssit – kumpi nostaa päätään?

Kahden alkukauden suuren pettymyksen kohtaamisessa vastakkain iskevät Burnley ja Manchester United. ManU:n kausi on alkanut todella surkeasti ja manageri Jose Mourinhon paikka on alkanut tutista. Suurseuralla on avauskierrokselta hikinen voitto Leicester Citysta, mutta sen jälkeen onkin tullut kuokkaan pariin otteeseen.
Kuinka Manchester United enää tästä nousee? Se onkin varsin loistokas kysymys: niin surkeasti, puolivaloilla ja katsojan silmin todella välinpitämättömästi United on kolme ensimmäistä kamppailuaan pelannut. Ensimmäisestä 2-1 voitto Leicesteristä, mutta seuraavassa ottelussa lukemin 3-2 pataan Brightonilta. Koska tässä ei ollut vielä tarpeeksi, joutui United kotikentällään viimeisimmällä pelikierroksella Tottenhamin löylytyksen kohteeksi. Loppunumerot 0-3.
Jos on ManU aloittanut kautensa kehnosti, samoin on Burnley. Avauskierroksella siedettävä 0-0 tasapeli Southamptonia vastaan. Seuraavaksi lätty lätisi, kun Watford löylytti Burnley FC:n numeroin 1-3. Kolmas kierros oli Fulhamin vieraana Burnleylle totutun synkkä. Pataan numeroin 4-2. Maaleja tulee liikaa, erityisesti omissa kolisee. Pelit ovat todella avonaisia. Jopa maaliton avausottelu oli tulokseen nähden avonainen, molemmat vain tuhlasivat tonttinsa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Keskimäärin yhden maalin ottelua kohden laukonut Burnley on aika ajoin löytänyt tiensä maalipaikoille. Manchester Unitedilla on ollut vaikeuksia varmasti monella osa-alueella. Esimerkiksi viimeistely on sakannut, vaikka muun muassa Tottenhamia vastaan joukkue paikoille kohtuullisesti pääsikin. Joukkueen peli on näyttänyt todelliselta nysväämiseltä.
Unitedilta odotetaan kuitenkin aina menestystä. Jos United häviää Burnleylle sunnuntaina, saa se hyvästellä toiveet paremmasta ja erityisesti manageri Jose Mourinho olisi tappion tai tasapelin tullessa tulisilla hiilillä. Unitedin on yksinkertaisesti onnistuttava tässä vaiheessa.
Viime kaudella Burnley-maalilla vakuuttanut Nick Pope on edelleen olkapäävamman johdosta sivussa pelikentiltä. Johann Gudmundson potee reisivammaa ja keskikenttämies Steven Defour on pohjevamman vuoksi Burneylta sivussa.
Manchester United leiristä ainoa varma poissaolija on pohjettaan kuntouttava Phil Jones.
Molempien joukkueiden kamppailut ovat alkukaudesta olleet avonaisia, maaleja siis saattaa olla odotettavissa. Manchester on todellisessa pakkoraossa ja joukkueen on onnistuttava, jotta se ei menetä täysin arvostustaan faniensa ja kansansa silmissä. ManU-voitollekkin on kohtalaista kerrointa tyrkyllä. Maalimäärä tosin ehdottomasti kannattavin pelattava tähän otteluun.
Aloituspotku kello 18!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ