ti 12.01. klo 22:15

Burnley - Manchester United

Manchester Unitedilla on mahdollisuus nousta Valioliigan kärkeen Burnleyn vieraana

Manchester Unitedilla on mahdollisuus nousta sarjan piikkipaikalle, kun joukkue matkustaa Burnleyn vieraaksi. Sean Dychen ryhmä on pelannut viime aikoina vaihtelevasti ja totutun vähämaalisesti. Muuttuuko se Unitedia vastaan vai tuovatko sivussa olleet pelaajat tuntuvaa vahvistusta?

Ashley Westwood ja Josh Brownhill ovat todennäköisesti mukana jälleen sen jälkeen, että he lepäsivat FA-Cup ottelussa (oletetusti) koronan takia. Positiivista Burnleyn kannalta on varmuudella, että Nick Pope on pelikunnossa. Charlie Taylor, Dwight McNeil ja Jay Rodriguez ovat todennäköisesti mukana ja 2/3 kenties avauksessa, mutta varmuutta asiasta ei ole. Kevin Leen nilkka on myös hieman epävarma.

Manchester Unitedin osalta oli paljon spekulaatioita poissaoloista Watford ottelun jälkeen. Luke Shaw ja Victor Lindelöf olivat kuitenkin kunnolla mukana harjoituksissa ja Paul Pogba sekä Eric Bailly osassa harjoituksia. Varmuutta kenenkään heidän pelaamisesta ei ole, mutta Victor Lindelöf ja Luke Shaw ovat erittäin todennäköisesti käytettävissä. Edinson Cavani on myös kärsinyt kolmen ottelun pelikieltonsa, mikä on tuntuva lisä Punaisille paholaisille varsinkin Burnleya vastaan. Jatkuva liike aiheuttanee ongelmia.

Kertoimien liikkeet ratkeavat myöhemmin, kun tiedossa on ketkä ovat ottelupäivän nipussa. Kelin pitäisi myös ilmeisesti olla illalla Burnleyssa viileä, mutta ei sateinen. Kaikki kunnia Dychen ryhmälle, mutta Unitedilla ei pitäisi olla ongelmia voittaa ottelua. Se ei missään nimessä poissulje Burnleyn mahdollisuuksia ja joukkue voi raapia helposti erikoistilannemaalin tai tehdä keskityksestä. Kaikki riippuu kuten aina toteutuksesta. Jatkoajan cupissa pelannut Burnley on kuitenkin heikommin levännyt mitä tulee minuutteihin, henkiseen rasitukseen sekä ihan konkreettisesti avainpelaajien kierrätykseen.

Tämä on kuitenkin hieman epätodennäköisempää sen myötä, että useat avainpelaajat eivät ole 100% ja Manchester Unitedilla on hyvin ilmassa pärjäävät topparit käytettävissä. Joukkue päästi myös äskettäin erikoistilannemaalin ja tietää kuinka vaarallinen Burnley on nimenomaan niissä tilanteissa, joten riski pienenee hieman. Nukahteluun ei kuitenkaan ole varaa.

Oli miten oli. Manchester United kelpaa vedoksi -1 tasoituksella. Todennäköisin lopputulos on kahden maalin voitto, mutta helppoa iltaa ei missään nimessä ole lähtökohtaisesti tulossa. Pieni lepo Bruno Fernandesille ja kumppaneille on kuitenkin varmasti tehnyt hyvää ja lepopäiviä on tarpeeksi ennen Liverpool ottelua. Paul Pogba on kuitenkin (todennäköisesti) suhteellisen painava poissaolo avarista.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleBurnley - Manchester United FC12.01.2021