su 30.12. klo 16:15

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Burnley – West Ham | Vierasjoukkue pelaa loukkaantumisistaan huolimatta parasta jalkapalloaan tällä kaudella

Isäntäjoukkue Burnley on Valioliigassa toiseksi viimeisenä ja nyt se saa vastaansa kovavireisen West Hamin, joka kaatoi edellisessä ottelussaan torstaina Southamptonin.
West Hamin kilometrin pituisesta loukkaantumislistasta on tullut vasarapaidoille tavaramerkki, mutta pelaaminenkin on sujunut
Vierasjoukkue on kuluvalla kaudella tullut erityisen tunnetuksi loukkaantumisten listastaan, jolla on piisannut pituutta heti sarjan alkumetreiltä lähtien. Miehet vaihtuvat, mutta sairaslistan pituus säilyy.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Positiivista on, että joukkue saattaa saada takaisin vahvuuteensa sunnuntaina Marko Arnautovicin sekä Chicariton, joista molemmat olivat loukkaantuneena sivussa torstain ottelusta. Viikolla West Ham voitti yllättävän tasapainoisen esityksen seurauksena Southamptonin vieraskentällä.
Vähemmän positiivista West Hamin kannalta on, että loukkaantumislista rehottaa edelleen ja varmasti sivussa sunnuntaina ovat puolustajat Winston Reid ja Fabian Balbuena sekä keskikenttäpelaajat Manuel Lanzini, Carlos Sanchez, Jack Wilshere, Ryan Fredericks ja Andri Jarmolenko.
Loukkaantuneiden pelaajien suurista määristä huolimatta, on West Hamin pelaaminen ollut iloista ja kulkenut viime aikoina todella mallikkaasti. Joukkue on viiden ottelun kuntopuntarilla Valioliigan kolmanneksi paras joukkue keräämillään 12 pisteellä.
Isäntäjoukkueen kunto on täysin päinvastainen kuin West Hamilla
Jos on West Ham poistunut viheriöltä viidessä edellisessä ottelussa neljä kertaa voittajana, niin Burnley ei ole. Itse asiassa se on poistunut nurmelta neljä kertaa häviäjänä ja kasannut viidessä ottelussa vaivaiset kolme pistetä.
Sarjassa joukkue on toiseksi viimeisenä, kun 19 ottelussa pisteitä on kertynyt ainoastaan 12. Parannusta ei ole näkyvissä ja Burnleyn pelaaminen on melkoisen mautonta pakottamista, jonka katsominenkin on todella työlästä.
Burnley on päästänyt edellisissä viidessä ottelussaan 12 maalia ja tehnyt ainoastaan neljä osumaa. Viime aikoina juonikasta hyökkäyspelaamista ja maaliahneutta esitellyttä vierailijaa vastaan täytyisi isäntien parantaa rutkasti, jos se mielisi voitosta taistella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ