su 30.09. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Cardiff – Burnley | Vieraille tarjotaan herkkukerrointa!

Valioliigassa sunnuntain ainoassa kamppailussa kohtaavat Cardiff ja Burnley. Kummankaan joukkueen alkukauden otteissa ei ole kehumista, mutta Burnleyn materiaali osoitti noin viikko sitten heräämisen merkkejä laadukkaampaan suuntaan.
Burnley jatkaa voitokkaasti?
Edellisviikonloppuna joukkue kaatoi kotikentällään yllättävän vakuuttavan esityksen jälkeen Bournemouthin lukemin 4 – 0. Ashley Barnes viimeisteli ottelun loppupuolella joukkueensa kaksi viimeistä osumaa.
Aiemmissa otteluissa ajoittain surkuhupaisalta näyttänyt Burnleyn pelaaminen sai todellisen täyskäännöksen. Joukkueen itseluottamukselle oli varmasti hyvä, että joukkue sai laajasti onnistumisia asioissa, jotka alkukaudella ovat sakanneet.
Vastus ei ole ylitsepääsemätön
Sarjan nousijajoukkue Cardiff on joukkue, jota vastaan vierailija voi napata pisteet.
Cardiff ei ole voittanut ainuttakaan ottelua. Joukkueella on kaksi tasapeliä ja neljä tappiota, joista saldoksi muodostuu vaivaiset neljä pistettä. Pahoja poissaoloja ei päällisin puolin näytä olevan, mutta pienetkin poissaolot ovat tulosten kannalta kapeamman materiaalin joukkueille yllätyksellisen raskaita.
Keskikenttämies Nathaniel Mendez-Laing sekä puolustaja Lee Peltier ovat isänniltä varmasti sivussa. Myös islantilaiskeskikenttä Aron Gunnarsson on todennäköisesti sivussa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Burnleyn luottomaalivahti edelleen sivussa – taustatukea löytyy
Nick Pope on edelleen sivussa Burnleyn maalilta. Edellinen ottelu Bournemouthia vastaan kuitenkin osoitti, että taustalta löytyy tarvittavaa tukea, kun kokenut englantilaiskassari Joe Hart torjui nollapelin.
Burnleylta on sivussa lisäksi puolustaja Benjamin Gibson.
Vieraille tarjolla mukavanoloisia kerroinvaihtoehtoja
Burnleyn voitto toimii mainiosti kantavana peli-ideana sunnuntai-illan ainoaan Valioliigan otteluun. Vieraille on saatavilla jopa hulppean oloinen kerroin suoraan voittoon, mutta myös tasapelin poissulkeva vaihtoehto on harkinnan arvoinen vaihtoehto.
Ottelu käynnistyy kello 18!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ