la 03.11. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Cardiff City – Leicester City | Ketuille sinikat ovat vain välipala

Lauantaina Cardiff jahtaa kauden toista voittoa, kun Leicester matkaa Cardiff City Stadiumille Walesiin. Ottelu on Leicesterille ensimmäinen sitten viime viikonlopun helikopteriturman, jossa menehtyi seuran thaimaalaisomistaja Vichai Srivaddhanaprabha. Edesmennyt Srivaddhanaprabha oli seuran keskuudessa pidetty henkilö ja Leicester tuleekin varmasti pelaamaan lauantaina täydellä sydämellä omistajan muistolle.
Cardiff löytyy kymmenen ottelukierroksen jälkeen viisi pistettä keränneenä sarjataulukon sijalta 17. Cardiffin alkukausi on ollut odotetun surkea. Kymmenestä ensimmäisestä ottelusta seitsemän on päättynyt walesilaisten tappioon. Tällä hetkellä Cardiffin pitää putoamisviivan yläpuolella ainoastaan muut yhtä huonosti kauden aloittaneet joukkueet.
Viime kotiottelussa Cardiff onnistui kuitenkin nappaamaan ensimmäisen voittonsa Fulhamin kustannuksella. Voitostaan huolimatta Cardiff ei vakuuttanut, sillä 4-2 voitto oli suurimmaksi osaksi Fulhamin puolustuspään virheiden tulosta.
Lauantain vierailija Leicester puolestaan majailee viisi pykälää Cardiffia ylempänä kolmentoista pisteen saaliilla. Kauden tappionsa Leicester on kärsinyt joko isompia seuroja vastaan tai punaisen kortin rasittamana.

Viikonlopun superdiili: Lyö 10€ veto ja saat haluamasi Uhmapelaajat-tuotteen

Kummallakaan joukkueella ei ole liiemmin huolia poissaoloista, sillä Cardiffin Harry Arter ja Leicesterin Daniel Amartey ovat joukkueiden merkittävimmät poissaolijat. Edelliset kaksi ottelua pelikiellossa ollut Wes Morgan sen sijaan palaa Leicesterin puolustuslinjaan. Morgan palaa mitä todennäköisimmin suoraan avauskokoonpanoon, sillä Morgania paikanneet Jonny Evans ja Caglar Soyuncu eivät vakuuttaneet puolustuslinjassa.
Parin vuoden takainen Valioliigamestari Leicester on huomattavasti Cardiffia laadukkaampi joukkue. Leicesterin riveistä löytyy Jamie Vardyn ja Harry Maguiren kaltaisia Valioliigatähtiä. Cardiffin miehistö on puolestaan pitkälti Mestaruussarjatasoista ja joukkueen Valioliigataival tuleekin todennäköisesti päätymään keväällä yhden kauden mittaiseksi. Lauantain ratoksi kelpaakin ottaa vierasvoittoa Coolbetin tarjoilemalla 2,25 kertoimella.
Lisäksi lapulle voidaan napata Pinnaclelta Leicesterin yli 1,5 maalia. Cardiff on päästänyt keskiarvolta 2,3 maalia pelissä. Kauden viidessä aiemmassa kotipelissä vierailija on neljästi kyennyt takomaan vähintään kaksi maalia. Leicester on puolestaan kyennyt tekemään pienempiä Valioliigaseuroja vastaan vähintään kaksi maalia tämän kauden vieraspeleissä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ