su 21.04. klo 18:00

Cardiff - Liverpool

Suuret pisteet jaossa Walesissa

Tulikuumassa vireessä olevan Liverpoolin kamppailu Valioliigan mestaruudesta jatkuu, kun joukkue matkaa Walesiin Cardiffin vieraaksi tärkeiden pisteiden toivossa. Pisteet tekisivät varsin hyvää myös kotijoukkueelle, joka yrittää välttyä putoamiselta alemmalle sarjatasolle.

Sillä aikaa kun Liverpool kamppaili Mestarien liigassa, kävi Cardiff aiemmin viikolla hakemassa tärkeät pisteet Brightonista 0-2-vierasvoitolla. Tämä voitto nosti Neil Warnockin miehistön kolmen pisteen päähän putoamisviivan paremmasta puolesta. Valioliigapaikan säilyttäminen on täysin Sinilintujen omissa käsissä, joten himmailua tuskin on luvassa ennakkoon ylivoimaista Liverpooliakaan vastaan.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi – nappaa nyt 100% talletusbonus

Cardiffin motivaatiosta huolimatta ei voi tosiasioita jättää huomioimatta. Sinilinnut ovat materiaaliltaan Valioliigan ehdotonta pohjasakkaa. Warnockin suojatit ovat voittaneet vain kaksi viimeisestä kahdeksasta ottelustaan Valioliigassa. Kärkijoukkueita vastaan walesiläiset ovat olleet helisemässä läpi kauden, joten Liverpoolille on varsin helppo ennustaa mielekästä vierailua.

Liverpool jatkoi vakuuttavia otteitaan eurokentillä, kun joukkue pudotti aiemmin viikolla Porton Mestarien liigasta voitettuaan molemmat osaottelut. Manchester Cityn päihitettyä Tottenhamin lauantaina on Liverpoolin jälleen napattava täysi kolmen pisteen potti mikäli se mielii pysyä mukana mestaruuskamppailussa.

Liverpool on hienojen Mestarien liiga-esitysten lisäksi tulikuumassa vireessä Valioliigassa – joukkueen voittoputki kasvoi jo viiden ottelun mittaiseksi. Viimeisimpänä kaatui Chelsea mallikkaasti 2-0-lukemin ottelussa, joka oli Liverpoolin jäljellä olevista otteluista selvästi haastavin.

Cardiffista ei pitäisi olla Liverpoolille haastajaksi, olettaen että punapaitaiset vierailijat operoivat viimeaikaisella tasollaan. Joe Gomez saatetaan nähdä ensimmäistä kertaa Liverpoolin avauskokoonpanossa sitten joulukuun alun. Huippulupaavan puolustajan paluu ei voisi tulla parempaan aikaan, sillä kamppailu sekä Mestarien liigassa että Valioliigassa on kliimaksissaan.

Cardiffin maaliverkot ovat soineet varsin tiheään tahtiin – varsinkin kärkijoukkueiden toimesta. Liverpoolin hyökkäysmateriaali on Euroopan, saatikka Valioliigan tasolla ehdotonta eliittiä, joten uskomme vahvasti vierailijoiden kykyyn iskeä kolme maalia heikon Cardiffin verkkoon.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>