Valioliiga la 01.09. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Chelsea – AFC Bournemouth | Bournemouth laittaa taas Chelsean tiukille

Vierailija AFC Bournemouth on aloittanut kauden hyvin. Kolmesta ensimmäisestä ottelusta eteläenglantilaiset ovat napanneet kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Bournemouth on ottanut pisteensä vielä ansaitusti halliten otteluita. Neljännessä ottelussaan Bournemouth joutuu ensimmäisen kerran kunnon testiin, kun joukkue matkustaa Chelsean vieraaksi Stamford Bridgelle.
Bournemouthin hyökkäyspeli on ollut alkakaudesta vakuuttavaa. Osoituksena tästä kaksi tehtyä maalia jokaisessa alkukauden ottelussa. Joukkueen alakerta taas on ollut totutun haavoittuvainen, joten Chelsea lähtee otteluun kertoimien mukaisesti vankkana ennakkosuosikkina ja ottelusta voidaan ennakoida maalirikasta.
Chelsea on tullut vuosien varrella tunnetuksi hyvin puolustavana joukkueena. Uuden luotsin Maurizio Sarrin alaisuudessa puolustuspeli on kuitenkin tökkinyt. Varsinkin paikallisvastustajaa Arsenalia vastaan vierailija päästettiin monesti avopaikkoihin. Chelsean derbyvoiton takasi vain Arsenalin luokaton viimeistely.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Lauantain otteluun molemmat joukkueet pääsevät parhaimmilla miehistöillä. Chelsea on saanut kaikki MM-kisoissa pitkälle pelanneet pelaajansa jo täysillä mukaan, kun Eden Hazardkin aloitti viime viikolla ottelun Newcastlea vastaan. Ainoastaan loukkaantuneet Chelsean Cesc Fabregas ja Bournemouthin Junior Stanislas eivät ole vielä pelikuntoisia.
Viime kaudella Bournemouth oli jopa sarjan kahdeksanneksi paras vierasjoukkue. Chelsean ja Bournemouthin viimevuotinen Valioliiga-kohtaaminen Stamford Bridgellä päätyi Bournemouthin 0-3 ryöstöretkeen. Chelsean jatkaessa heikkoa puolustuspeliä Bournemouth tulee kyllä laittamaan pallon Chelsean verkkoon ja Chelsea ei jääne toista kertaa peräkkäin kotonaan nollille.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ