Chelsea - Burnley

ma 22.04. Klo 22:00

Miten Chelsea suoriutuu selkä seinää vasten?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Maanantain ainut Valioliigaottelu pelataan Lontoossa, kun Burnley matkustaa Chelsean vieraaksi Stamford Bridgelle. Kumpikin joukkue on varsin hyvässä vireessä, joten luvassa on varmasti tapahtumarikas matsi.

Chelsea selvitti torstaina tiensä Eurooppa-liigan välieriin päihitettyään Slavia Prahan molemmissa osaotteluissa. Sinisten manageri Maurizio Sarri saattaa tämän matsin jäljiltä tehdä pieniä muutoksia miehitykseensä, kun hänen suojattinsa lähtevät jälleen taistelemaan elintärkeistä pisteistä top 4-paikan kannalta.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi - nappaa nyt 100% talletusbonus

Chelsea on tällä hetkellä sarjataulukon viidennellä sijalla, tasapisteissä neljäntenä olevan Arsenalin kanssa. Parempi maaliero oikeuttaa Tykkimiehille etulyöntiaseman Chelseaan nähden ja kun Manchester Unitedkin on iskuetäisyydellä vain kahden pisteen päässä, ovat Siniset melkeinpä selkä seinää vasten Burnley-otteluun lähdettäessä.

Chelsean otteet ovat olleet viime aikoina Eurooppa-liigan lisäksi varsin vakuuttavia myös Valioliigassa. Joukkue oli pitkästä aikaa kolmen ottelun voittoputkessa, kunnes hävisi jokseenkin odotetusti mestaruudesta kamppailevalle Liverpoolille vieraskentällä. Kotinurmellaan Chelsea on hävinnyt viimeksi ennen vuodenvaihdetta, joten luotto Burnleyn kaatamiseen on varmasti läsnä joukkueen leirissä.

Burnley tarjoaa varmasti Chelsealle kovemman haasteen, kuin vedonvälittäjät ennakoivat. Sean Dychen miehistö on kolmen ottelun voittoputkessa ja sen myötä pitkälti varmistanut paikkansa Valioliigassa myös ensi kaudelle.

Burnley on jäänyt maaleitta vain kaksi kertaa viimeiseen kolmeentoista otteluun, joka on varsin kova saldo. Chelsean maaliverkkoja ei ole Stamford Bridgellä liikaa tällä kaudella rummutettu, mutta kovavireinen vierasjoukkue osuu kyllä maaliverkkoihin todennäköisemmin kuin vedonvälittäjät ovat laskeneet.

Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa on varsin otollinen pelivalinta maanantain Valioliigamatsiin. Chelsean nollille jäämisen todennäköisyys on marginaalisen pieni, etenkin Eden Hazardin ollessa tiettävästi pelikunnossa pienen loukkaantumisepäilyn jälkeen. Burnley pystyy hyvinkin yllättämään Chelsean aika ajoin puolivaloilla puuhastelevan puolustuksen, ainakin todennäköisemmin kuin markkinat ovat sen todennäköisyydeksi laskeneet.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!