Valioliiga la 11.01. klo 17:00

Chelsea - Burnley

Yllättääkö Burnley Chelsean?

Chelsea kohtaa kotikentällään heikkoja tuloksia viime aikoina keränneen Burnleyn. Joukkueiden kauden aikaisemmassa kohtaamisessa nähtiin Chelsean yksipuolinen esitys, mutta onko nyt Burnleystä haastajaksi?

Chelsea on kauden aikana pelannut nuorella joukkueellaan parhaimmillaan erittäin hienoa ja tehokasta jalkapalloa. Nuorien joukkueiden tapaan kuitenkin peliesitykset ovat olleet kauden mittaan ailahtelevia. Frank Lampardin alaisuudessa Chelsean vahvuutena on ollut monipuolinen hyökkäyspelaaminen, mikä on tuottanut tulosta. Omassa päässä kuitenkin on tapahtunut kauden mittaan henkilökohtaisia virheitä, jonka takia omissakin on kolissut tiuhaan tahtiin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Sean Dychen ryhmä taistelee tällä kaudella säilymisestä liigassa, sillä viime kausista tuttu perinteinen brittifutis ei ole toiminut edellisten kausien tapaan. Omissa on kolissut liikaa ja hyökkäyspelaaminen on ollut vaisua. Hyökkäyspäähän joukkueella on uhkaa erikoistilanteissa, josta he pystyvät helposti yllättämään monenkin joukkueen.

Kokoonpanosta vierailijoilta puuttuu ainakin hyökkääjät Ashley Barnes ja Jay Rodriguez. Heidän lisäkseen laidalta puuttuu Johann Berg Gudmundsson sekä puolustuksesta Phil Bardsley. Kotijoukkueelta on sivussa Marcos Alonso, Christian Pulisic sekä Ruben Loftus-Cheek, mutta poissaoloista huolimatta pääsee blues laadukkaalla kokoonpanolla liikkeelle.

Kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen ei vakuuta. Chelsean ailahtelevuuden vuoksi on myös Burnleyllä sauma ainakin kertaalleen yllättää Chelsea. Pelivalinnaksi lähdetään nostamaan molempien onnistuminen maalinteossa hyvällä kertoimella.

10 euroa pelirahaa