ma 08.03. klo 20:00

Chelsea - Everton

James Rodriguezin pelikunto on kysymysmerkki! Horjuttaako Everton huippuvireistä Chelseaa?

Chelsea isännöi maanantaina Evertonia, jolle poissaolot saattavat jälleen aiheuttaa harmaita hiuksia. Isäntä kaatoi Anfieldin torstai-illassa Liverpoolin ja vierailla on vastaavasti allaan voitto West Bromwichin vieraana. Carlo Ancelottin ryhmän pelaaminen on ollut sangen nousujohteista, mutta onko vahvavireinen ja Mestarien liiga -paikkaa jahtaava Chelsea sille kuitenkin liikaa?

Yksikään joukkue ei edelleenkään ole onnistunut voittamaan Thomas Tuchelin Chelseaa. Tammikuun lopussa käynnistynyt tappioton putki on kaikki kilpailut huomioituna jo 11 ottelua, mutta Valioliigassakin pisteitä on tullut jo kahdeksassa kamppailussa peräkkäin. Sairastuvalta kuuluu isännille niin ikään hyviä uutisia, kun hieman pidempään sivussa olleen Thiago Silvan paluu puolustuksen keskustaan lähestyy. Lisäksi Liverpool-ottelussa sivussa ollut Tammy Abraham saattaa palata rosteriin jo maanantaina. Vierasjoukkue Evertonilla on huomattavasti enemmän kysymysmerkkejä.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Edellisottelussaan 0–1-numeroin West Bromwichilta pisteet noutaneella Evertonilla on ollut hiljattain pienoisia poissaolohuolia. Jean-Philippe Gbamin on ollut todella kauan poissa, Yerry Mina puuttuu varmuudella alakerrasta ja Fabian Delph ei myöskään ole pelikunnossa. Torstaina vierailla olivat sivussa myös Seamus Coleman, Tom Davies, James Rodriguez sekä kakkosmaalivahti Robin Olsen, eikä miesten pelaaminen ole varmaa Lontoossakaan.

Ei sinänsä olisi yllätys, vaikka Everton aiheuttaisi isännille pistemenetyksen. Joukkue on kovassa vireessä voitettuaan kolmessa perättäisessä ottelussaan Liverpoolin sekä Southamptonin jo mainitun West Bromwichin lisäksi. Poissaolotilanne herättää kuitenkin kysymysmerkkejä ja ottelu on todella tärkeä, sillä Chelsea on tällä hetkellä vieraiden kovin kilpakumppani Mestarien liiga -paikan metsästyksessä.

Chelsea on pelannut Tuchelin tultua kehiin huomattavasti tiiviimmin puolustussuuntaan, mikä näkyy myös tilastoissa. Kymmenen Valioliiga-ottelun otannalla joukkue on päästänyt ainoastaan neljä maalia. Maanantain ottelu on merkittävä, eikä kummallakaan olisi varaa pisteitä tiputella. Pelivalinnaksi nostetaan, että maaleja syntyy korkeintaan kaksi (alle 2,5).