la 29.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Chelsea – Liverpool | Viikonlopun huipennus!

Valioliigan seitsemäs kierros huipentuu lauantaina kärkikamppailuun Chelsean ja Liverpoolin välillä.
Joukkueet kohtasivat keskiviikkona Carabao Cupin ottelussa, pelin päättyen 1-2 Chelsealle. Liverpool johti kyseistä ottelua jo 1-0, kun Chelsea onnistui kääntämään ottelun tasoihin. Hetkeä myöhemmin vieraiden ykköstähti Eden Hazard teki vieraille toisen maalin, joka jäi ottelun voittomaaliksi.
Kotijoukkue Chelsea on hyvässä tappiottomassa putkessa ja pisteitä joukkue onkin onnistunut keräämään 16 – kuuteen otteluun se on kova suoritus. Maaliero on myös loistava 14:4, mikä kertoo hyökkäyksen ja puolustuspelin toimivan loistavalla tasolla.
Edellinen valioliigapeli Chelsealla oli West Hamia vastaan ja kyseinen ottelu päättyi 0-0. Chelsea hallitsi selvästikin tuota ottelua, mutta West Ham taisteli loistavasti jättäen vieraat maaleitta.
Chelsea teki kesällä kovia muutoksia, jotka kantavat nyt hedelmää. Joukkue hommasi Napolista Maurzio Sarrin peräsimeen ja keskikentälle Jorge Luiz Frello Filhon. Molemmat ovat osoittuneet loistaviksi hankinnoiksi – Sarri on saanut pelaajista paljon lisäpotentiaalia irti, mikä näkyy tulostaululla.
Ottelun kotijoukkueen sairastupa on melko tyhjä, ainoastaan varmasti poissa on Marco Van Ginkel. Pedro Eliezer Rodríguez Ledesman ja Antonio Rudigerin osalta kysymysmerkit ovat ilmassa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierasjoukkue Liverpool on myös aloittanut Valioliiga-taipaleensa tappiottomasti – joukkue on voittanut kaikki pelaamansa pelit. Kuuteen peliin joukkue on tehnyt 14 maalia ja päästänyt vain kaksi. Myös Poolilla kokokentän peli toimii onnistuttuaan keräämään 18 pistettä.
Tappio ei hetkauta Poolia laisinkaan, sillä Jurgen Kloppilla on varmasti ässiä hihassaan ja vieraat tulee olemaan työteliäitä kentällä. Revanssia Poolin miehistö janoaa varmasti, sillä voittoputki katkesi juuri Chelseaa vastaan.
Muutamia poissaoloja on myös vierailla – Divock Origi, Alex Oxlade-Chamberlain on varmuudella pois. Virgil Van Dijkin ja Adam Lallanan kohdalla pelaaminen on vielä epävarmaa.
Katseet kiinnittyvät liigan parhaimpiin maalintekijöihin lukeutuviin Eden Hazardiin ja Mohammed Salahiin. Kumpi heistä pystyy johdattamaan joukkueensa voittoon?
Kaksi hyökkäyspelistä elävää joukkuetta iskevät yhteen ja tulemme varmasti näkemään maaleja ottelussa, siksi lähdemme vihjaamaan maalimääriä allaolevassa yhteenvedossa.
Kaksi kivenkovaa joukkuetta kohtaa toistamiseen viikon sisään. Maaleja nähtiin edellisessä kohtaamisessa, joten oletettavasti niitä tulemme näkemään myös tässä kamppailussa.
Voittajaa on todella vaikea lähteä vihjaamaan, mutta peliin saa maalimäärillä mielenkiintoista seurattavaa. Chelsea saa kotiedun ja siksi Chelsea yli 1,5 maalia on oiva kohde otteluun.
Kotijoukkue myös onnistui kääntämään edellisen kohtaamisen voitoksi, mikä tuo lisää itseluottamusta – täten Chelsean maalimäärät lähtevät vihjeeksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ