Valioliiga la 08.12. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Chelsea – Manchester City | Vierailta tukku pelaajia sivussa – loukkaantumiset eivät ole este voitolle?

Lauantaina Englannin pääsarjassa kohtaavat lontoolaisseura Chelsea sekä toistaiseksi tämän kauden Valioliigassa voittamaton Manchester City. Vierailijaa vaivaavat poissaolot, mutta joukkueen materiaali on laaja.
Vierailijan riveistä ovat sivussa ainakin maalivahti Claudio Bravo, ranskalaispuolustajat Eliaquim Mangala sekä Benjamin Mendy ja tähtihyökkääjä Sergio Agüero. Belgialainen huipputaitava keskikenttämies Kevin De Bruyne on todennäköisesti edelleen loukkaantuneena sivussa. Hän on kärsinyt erilaisista vaivoista läpi kauden ja ollut poissa nyt seitsemästä perättäisestä joukkueensa ottelusta.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Agüero on ollut poissa pelikentiltä joukkueensa kahdesta edellisottelusta. Cityn ykköspyssyn puuttuminen ei kuitenkaan ole laadukkaan ryhmän otteissa näkynyt, vaan muu joukkue on täyttänyt argentiinalaisen roolin kelvollisesti. City on viimeistellyt Agüeron poissaollessa viisi maalia, joista kaikki ovat syntyneet eri pelaajien toimesta. Maalinteossa ovat onnistuneet Leroy Sané, Riyad Mahrez, Bernardo Silva, Raheem Sterling sekä İlkay Gündoğan.
Manchester City johtaa Valioliigaa kolmen pisteen erolla toisena olevaan Liverpooliin. Chelsea on sarjassa neljäntenä ja piste-ero kärkeen on kasvanut kymmeneen paunaan.
Chelsea kärsi keskiviikkona yllätystappion Wolverhamptonin vieraana numeroin 2–1. Joukkueen pelaaminen on ailahdellut. Välillä kaikki näyttää toimivan erinomaisesti ja ongelmitta, mutta toisinaan otteluissa on hetkiä, jollaisia ei pitäisi Chelsean tasoiselle joukkueelle tulla. Pelaamisen epätasapaino on konkretisoitunut myös tulosten valossa viime aikoina. Wolvesille kärsityn tappion lisäksi joukkue hävisi toissa viikonloppuna Tottenhamille lukemin 3–1.
Kun vastus on lauantaina kovin mahdollinen, on Chelsean pelaamisessa tapahduttava pienoinen ihmekehittyminen, jotta edes tasapeli olisi sille realistinen. Joukkueella ei ole merkittäviä loukkaantumisia, mutta Cityäkään poissaolot eivät ole liikaa häirinneet.
Pelaajien puuttuminen Cityltä on nostanut vierasvoiton kerrointa merkittävästi ja siihen tartutaankin kiinni merkittävällä panostuksella. Sivukohteena napataan mukaan pienellä panostuksella Cityn voitto päästämättä maalia. Joukkue on päästänyt 15 ottelussaan ainoastaan seitsemän osumaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ