Valioliiga la 11.01. klo 14:30

Crystal Palace - Arsenal

Artetan toinen perättäinen liigavoitto hakusessa!

Sarjataulukossa peräkkäin olevat Arsenal ja Crystal Palace kohtaavat Selhurst Parkilla. Arsenal näytti viime kierroksella jo parempia otteita, mutta onnistuuko tykkimiehet yllättämään rutinoituneen Palacen?

Crystal Palacen kausi on ollut Roy Hodgsonin alaisuudessa odotetun lainen. Joukkue on onnistunut siinä missä se on parhaimmillaan tälläkin kaudella. Pyrkii puolustamaan tiiviisti ja tämän myötä pitämään oman maalinsa puhtaana, jonka jälkeen iskee nopeilla vastaiskuilla.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Arsenal puolestaan esitti vihdoin lupaavia otteita viime kierroksella, kun Emiratesilla kaatui Manchester United lukemin 2-0. Uuden päävalmentajan Mikel Artetan kädenjälki näkyi tykkimiesten tekemisessä, ja Artetan ensimmäinen voitto Arsenalin peräsimessä tuli täysin ansaitusti. Arteta on varmasti päässyt lisää näyttämään osaamistaan viime kierroksesta ja on syytä odottaa Selhurstilla yhä parempaa Arsenalia.

Loukkaantumistilanne kotijoukkueella on huolestuttava. Kokoonpanosta on poissa varmuudella avainpelaajista Luka Milivovejic, Mamadou Sakho, Patrik van Aanholt, Andros Townsend, Joel Ward sekä Jeffrey Schlupp. Vierasjoukkue on puolestaan kärsinyt jo suurimman osan loukkaantumisistaan ja enää sivussa on varmuudella pitkäaikaisloukkaantuneet puolustajat Calum Chambers ja Kieran Tierney.

Pelivalintaa lähdetään tähän otteluun poimimaan vierailijan kautta. Kotijoukkueen kokoonpanosta puuttuu reilu puolijoukkuetta ja tykkimiehillä puolestaan on itseluottamusta nostattava voitto liigassa alla. Nostetaan lapulle Arsenalin voitto.

10 euroa pelirahaa