Valioliiga su 30.12. klo 14:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Crystal Palace – Chelsea | Vierailijan pelaaminen ei vakuuta – Hazard pitää joukkuetta pinnalla

Sunnuntain ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa vastakkain pelaavat Crystal Palace, joka sarjassa 14. sekä neljännellä sijalla oleva suurseura Chelsea. Molemmilla joukkueilla on kulkenut viime aikoina kohtuullisesti, mutta ottelu kuuluu jälleen niihin, jotka vierasjoukkueen olisi vain yksinkertaisesti voitettava.
Chelsean maalintekopelaaminen kyseenalaisissa kantimissa – pelaaminen tökkii ja sen näkee tuloksista
Viime viikonlopun kierroksella Chelsea kärsi 0–1 tappion tehottomuutensa ansiosta, kun se isännöi Leicesteriä. Yllätystulosta lukuun ottamatta joukkueen tuloksissa ei viime aikoina ole ihmeellisyyksiä.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Ennen Leicester-tappiota lontoolaiset nujersivat kotonaan Bournemouthin 1–0 ja hakivat Brightonista 1–2-vierasvoiton. Etsiäkseen edellistä sokkitappiota ennen Leicesterin aiheuttamaa sellaista ei kuitenkaan tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä 5.12. sarjanousija Wolverhampton niisti Chelsean kotonaan lukemin 2–1.
Kuluvan viikon keskiviikkona Chelsea haki kuin hakikin vierasvoiton Watfordin kustannuksella 1–2-numeroin. Tähtipelaaja Eden Hazard iski joukkueensa molemmat osumat ja voittomaali syntyi rangaistuspilkulta.
Mielenkiintoinen nyanssi Chelsean maalintekopelaamisessa on, että joukkueen edellisistä viidestä maalista, jotka ovat tulleet neljässä edellisessä ottelussa, Hazard on ampunut peräti neljä. Hazardin lisäksi ainoana maalinteossa onnistunut Pedro on sivussa sunnuntaina.
Joukkueen maalinteko on sakannut, mutta vielä suurempi hälytysmerkki isoa kuvaa ajatellen on, että se lepää lähes kokonaan yhden miehen harteilla. Belgialaistähden maalia pelataan päivän kamppailuun toisena kohteena.
Crystal Palace kaatoi Manchester Cityn
Isäntäjoukkue osoitti noin viikko sitten, että se kykenee taistelemaan tällä hetkellä pisteistä suurempiaankin vastaan. Manchester City kärsi kotonaan 2–3 tappion Crystal Palacelle, jonka voittomaalista vastasi pilkulta keskikenttäpelaaja Luka Milivojevic.
Ennen City-voittoaan Crystal Palace onnistui kukistamaan kotinurmellaan Leicesterin numeroin 1–0. Edellisessä kotiottelussaan keskiviikkona joukkue kärsi tehottomuudesta ja päätyi Cardiffin kanssa 0–0-tasapeliin.
Edellisissä viidessä taistossaan isäntä on kerännyt seitsemän pistettä ja sijoittuu niillä kahdeksanneksi viiden ottelun kuntopuntarilla. Vertailun vuoksi Chelsea on kerännyt samalla tilastolla ainoastaan kaksi pistettä enemmän ja sijoittuu kuudenneksi.
Crystal Palacen ainoa poissaolija on hyökkääjä Christian Benteke.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ