Valioliiga ke 03.03. klo 22:15

Crystal Palace - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester Unitedille kelpaa ainoastaan voitto Lontoossa

Manchester United matkustaa Crystal Palacen vieraaksi ja ainoa tavoite on voitto. Palacen osalta on kohtaaminen huonoimpaan mahdolliseen saumaan, sillä puoli joukkuetta on loukkantuneena. Roy Hodgson valitti oikein urakalla ennen peliä. Motivaatiotaktiikka vai lannistaja? Pohditaan tarkemmin.

Poissaoloista on aina jees aloittaa. Hodarin miehillä on sivussa Wilfried Zaha. Se on jo vähintään puukko kylkeen. James McArthur on myös sivussa ja Tyrick Mitchell sekä Nathaniel Clyne ovat epävarmoja. Vaikka jompi kumpi pelaisi, niin on Unitedia vastaan oltava parhaimmillaan. Siltä heidän kehonsa eivät vaikuta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Unitedilla on Paul Pogba ja Donny van de Beek edelleen sivussa, mutta Edinson Cavani on 75%. Tämä on iso muutos. Vaikka Cavani ei alottaisi, niin on hyvä budjetoida vähintään 25-30 minuuttia Uruguaylaista. Ehkä 45, ehkä jopa 60.

utdreport

@utdreport
Edinson Cavani is with the #mufc squad travelling to London to face Crystal Palace #mulive [men]

Crystal Palace on tunnetusti todella hankala vastus Unitedille. Nyt ei pitäisi kuitenkaan olla. Yleensä valmentajan mielialasta näkee aika hyvin missä mennään. Se ei poissulje yllätystä, mutta kertoo sen hetkisestä uskosta. United sai myös kaiken lisäksi hyvää stimulia ja kelpo tuloksen Chelsea vastaan. Toinen Sociedad peli oli löysä, mutta joukkueella on ollut kelpo suunta sitten WBA farssin. Sen sai Real Sociedad myös kokea.

Matalat tiiviit muodot eivät ole vielä Man Unitedin bravuuri, mutta lähtökohdat Crystal Palacelle purkaa painekerrointa ovat normaalia selkeästi huonommat. Laitapakkien varmuus isossa roolissa ja ei Zahata. Se syö väkisin paljon. Eberechi Eze sekä Jean-Philippe Mateta voivat olla vaaralllisia. Riippuu siitä miten United onnistuu pakkaamaan ja kuristamaan tilan. Puolustuslinjan olisi syytä olla suurimman ottelun korkealla, se kertoo onnistumisesta.

Pelivalinta matsiin on Man United -1.25 ja -1. Kahden maalin voitto vaikuttaa todennäköiseltä, mutta ei aliarvioida kuitenkaan Palacen potentiaalia tehdä ottelusta hankala. Unitedilla on kuitenkin remmi taas lähestulkoon kasassa. Apuvalmentajat: Mike Phelan, Michael Carrick ja Darren Fletcher ovat takaisin.

Manchester United

@ManUtd
Rounding off #StDavidsDay with @Daniel_James_97's recent highlights 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🙌

#MUFC