Valioliiga la 13.03. klo 17:00

Crystal Palace - West Bromwich Albion

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Hodarin ja Big Samin kohtaaminen… viihdyttävä?

Välillä voi löytää kauneutta tai jotain mielenkiintoista myös karuudesta. Sitä Crystal Palacen ja West Bromwich Albionin kohtaaminen varmuudella on. Penkkien päissä ovat myös jo kulttimaineessa olevat RoyHodariHodgson sekä SamBig SamAllardyce. Tästä ottelusta tulee tuskin kaunista palloa, mutta ehkä näemme jotain kauniita hetkiä?

Tämän ottelun arvioiminen on rehellisyyden nimissä todella haastavaa. Maalimäärät ovat todella kohdillaan ja vaikka hieman houkuttelee yli 2 maalia, niin ei kuitenkaan. Palace on noussut mukavasti, mutta DNB on edelleen liian kaukana. West Bromin dogipotentiaali selkeästi arvostetaan. Keskikenttä Ainsley Maitland-Nilesin ja Conor Gallagherin johdolla on nuori, monipuolinen ja energinen. Mbaye Diagne ja Okay Yokuslu ovat osoittautuneet myös erinomaisiksi lisiksi. Paljon on muuttunut.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Crystal Palacella on myös muutama avainpelaaja poissa. Nathaniel Clyne on itselle ehkä painavin. James McArthur ja James McCarthy ovat myös tuntuvia menetyksiä. Ei oikein jalkoja vaihdosta keskustaan.

Kaksi tasaväkistä joukkuetta tarkoittavat usein enemmän peliä. Ei ole yhtä iso fokus tietyllä tavalla vain puolustukseen. Molemmat haluavat tehdä maaleja ja pyrkiä hyökkäämään. Enemmän iloa ja vapauksia. Molemmat tulevat todennäköisesti saamaan tontteja. Miltä toteutus näyttää on eri asia.

Vaikka ottelussa on potentiaalia päättyä todella vähämaalisesti, niin on pelivalinta BTTS – Kyllä. Juuri tämä kohtaaminen tuntuu sopivan tasaväkiseltä ja kamppailuhenkiseltä. Palace tarvitsee voittoa kipeästi, vaikka joukkue on ottanut neljästä viime ottelusta 5 pistettä, mikä on ok saldo. WBA on myös saanut viime aikoina hyvin tilanteita luotua ja Wilfried Zaha voi taikoa mitä tahansa.

Christian Benteke lienee avauksessa, mutta henkilökohtaisesti toivoisin Jean-Philippe Mateta ja Zaha kaksikkoa. Ottelu voi kuitenkin olla yllättävän viihdyttävä.

West Bromwich Albion

@WBA
#CRYWBA 🔜

Check out some of our super moments at Selhurst Park 🙌