Valioliiga la 10.11. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Crystal Palace – Tottenham | Spurs liian kova pala Palacelle

Lauantain Valioliiga-kierroksen päättää Crystal Palacen ja Tottenhamin kohtaaminen Selhurst Parkilla. Isäntä lähtee illan otteluun sarjataulukon neljänneltätoista sijalta ja vierailija Spurs kymmenen pykälää ylemmältä. Mielenkiintoisen asetelman otteluun antaa koti- ja vierassarjataulukot, sillä Palace on yhdentoista ottelukierroksen jälkeen Valioliigan huonoin kotijoukkue ja Tottenham paras vierasjoukkue.
Crystal Palacen Selhurst Parkilta on ollut tunnetusti vaikea viedä täyttä pistepottia, kun kotijoukkue on saanut hurmoksen päälle. Kun kotijoukkueen peli kulkee kentällä, ovat fanit painaneet vastustajan niskaan ylimääräisenä kenttäpelaajana. Tällä kaudella Palacen peli on tökkinyt varsinkin kotona, eikä joukkue ole onnistunut nappaamaan kuin vaivaiset kaksi pistettä viidestä ottelusta. Maalejakaan ei ole kuin kaksi ja nekin viime ottelussa Arsenalia vastaan – molemmat Luka Milivojevicin rangaistuspotkuista. Pelitilannemaalia Palace ei ole siis kotonaan onnistunut vielä viimeistelemään.
Palace on ehdottomasti kaivannut hyökkääjäkolossi Christian Bentekeä kärkeen. Benteke kärsii kuitenkin pitkästä polvivammasta, eikä paluu pelikentille ole ajankohtainen. Palacelta ei löydy riveistään toista puhdasta kärkipelaajaa, joka pystyisi pitämään ja jakamaan palloa hyökkäyspäässä sekä luomaan tiloja muille – varsinkin Wilfrid Zahalle. Benteken lisäksi pitkäaikaispotilaina ovat Connor Wickham, Joel Ward ja Scott Dann.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Tottenham saa takaisin tolppien väliin Mestarien liigassa pelikieltoa sovittaneen Hugo Llorisin. Poissaolojen saralla Spursia vaivaa kuitenkin edelleen muutamat loukkaantumiset. Viime viikonloppuna Mauricio Pochettino sai lisää jobinpostia, kun Mousa Dembele joutui jättämään pelikentän kesken ottelun. Dembele pitää lasaretissa seuraa pitkäaikaispotilaille Jan Vertonghenille ja Danny Roselle ainakin jouluun saakka. Eric Dier ja Victor Wanyama ovat sen sijaan palanneet jo harjoitusvahvuuteen, mutta lauantainen pelikunto on vielä avoinna.
Tärkeimmät pelaajat on kuitenkin saatu takaisin pelikentille, kun Christian Eriksen ja Dele Alli alkavat olla 90-minuutin kunnossa. Eriksen ja Alli tulevat todennäköisesti hallitsemaan keskikenttää Spursin hyväksi Selhurst Parkilla ja toimittamaan palloja maalinälkäiselle Harry Kanelle.
Spursin voiton kertoimet ovat olleet viime päivät nousussa, mikä avaa tilaisuudelle lyödä sarjan parasta vierasjoukkuetta huonointa kotijoukkuetta vastaan lähes kahden kertoimella. Lisäksi peleille voidaan ottaa seitsemässä vierasottelussa neljätoista maalia viimeistelleen Spursin maalimääriä linjakertoimella Pinnaclelta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ