Valioliiga la 13.03. klo 19:30

Everton - Burnley

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Everton ei saa mitään ilmaiseksi! Rutinoituneella altavastaajalla Burnleyllä on käynnissä vahva jakso

Kelvollisessa vireessä olevalle Evertonille tarjoillaan pirullinen haaste lauantaina, kun Burnley vierailee Goodison Parikilla. Vieraat ovat niin ikään napsineet kovia pisteitä viime aikoina, eikä Carlo Ancelotti miehistöineen helpolla pääse. Tilannetta eivät myöskään helpota tärkeiden pelaajien poissaolot ja mahdolliset sellaiset. Burnley on altavastaajan asemassaan kokenut pelejä hirvittävän määrän ja sillä on kovaa kokemusta ennakkosuosikkien jäädyttämisestä.

Everton on ollut viime aikoina kova. Kotona se ei ole ollut kova – ei sitten koko kaudella. 17 pistettä Goodison Parkilla on heikko suoritus europelipaikoille hamuavalta ryhmältä, kun otteluita on kuitenkin pelattuna 13. Burnley on napsinut viidessä edellisessä ottelussaan neljä pistettä yhtä monella tasapelillä Fulhamia, West Bromwichia, Leicesteriä sekä Arsenalia vastaan. Erityisesti kahteen jälkimmäiseen pistesaaliseen johtaneita esityksiä on arvostettava korkealle Burnleyn näkökulmasta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden pelaaminen on illasta toiseen armotonta taistelua ja joukkue on valtaosassa otteluista altavastaajan asemassa. Ei ole ihme, että tasapelejä ja pisteitä tulee Burnleyn kovalla puolustusrutiinilla. Ainoa varma poissaolija vierailta on neljässä ottelussa sivussa ollut Ashley Barnes, mutta lisäksi Jack Corkin sekä Charlie Taylorin pelikunto on kysymysmerkki. Isännillä tilanne sairastuvalla on hieman synkempi.

Burnley FC

@BurnleyOfficial
DYCHE | “We’re on track, certainly with performances, to get more points on the table.” 💬

#EVEBUR | #UTC

James Rodriguezin paluu lähestyy, mutta se on roikkunut ilmassa jo pidemmän aikaa, eikä absoluuttista varmuutta tilanteessa ole. Abdoulaye Docoure, Fabian Delph ja puolustaja Yerry Mina ovat kotijoukkueella varmuudella sivussa pitkäaikaisloukkaantuneen Jean-Philippe Gbaminin ohella. Evertonin viimeaikaiset voitot ovat tulleet ainoastaan maalilla sen voitettua kahdesti numeroin 1–0. Otteluiden tärkeys on näkynyt, ja vaikka maalihanat ovat olleet melko niukasti auki, ei omissakaan ole liikaa kolissut.

Pelivalinnaksi lauantaille nostetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2,5). Burnleyn puolustusrutiinilla hieman hajanaiselle Everton-hyökkäykselle maalien viimeistelystä ei ole tulossa vapaamatkustamista. Sean Dychen miehistöä ei kannata sortua aliarvioimaan tässä otteluparissa liikaa isäntien kohtalaisesta vireestä huolimatta.