la 18.08. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Everton – Southampton | Evertonille kotivoittoa

Valioliigan toinen pelikierros käynnistyy, kun Everton ja Southampton iskevät yhteen Goodison Parkilla. Molempien joukkueiden viime kausi sujui alle odotusten. Evertonin alkukausi oli surkea, mutta joukkue paransi kauden edetessä peliään sijoittuen lopulta kahdeksanneksi heikohkolla 44-58 maalierolla. Kotipelinsä Everton pelasi kuitenkin kohtalaisella 28-22 maalierolla.
Southamptonin viime kausi oli niin ikään mollivoittoinen. Ainoastaan muutama loppukauden voitto pelasti seuran täydelliseltä mahalaskulta ja sarjapaikka säilytettiin vaivoin.
Sotonin kauden ensimmäinen Valioliiga-ottelu Burnleyä vastaan ei ainakaan nostanut odotuksia tulevasta kaudesta. Kahden huonovireisen joukkueen kohtaaminen päättyi odotetusti vähämaalisesti, 0-0 tasapeliin. Southampton ei pystynyt esittämään hyökkäyspäässä niin vaarallisia otteita, että se olisi kyennyt kaatamaan Burnleyn kotonaan. Sotonin hyökkäys heikkeni vielä viime kaudesta kesällä, kun Dusan Tadic siirtyi Ajaxiin.
Everton puolestaan joutui tyytymään avausottelussaan 2-2 tasapeliin sarjanousija Wolverhamptonia vastaan. Ottelun kulkuun ja lopputulokseen vaikutti kuitenkin suuresti Everton-puolustaja Phil Jagielkan ulosajo ensimmäisen puoliajan lopulla. Ulosajo oli karkean puolustuspään virheen seurausta, joita totuttiin näkemään viime kaudella enemmänkin Evertonilta. Avausottelun valopilkku oli Watfordissa suurella rahalla hankittu Richarlison. Epäilyksiä niskaansa saanut Rich iski debyyttiottelussaan komeasti Evertonin molemmat maalit.
Mikäli Southampton ei pysty parantamaan otteitaan, Everton tulee nappaamaan helpon kotivoiton ja siirtymään Valioliigan kärkisijoille.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ