to 09.07. klo 20:00

Everton - Southampton

Everton ja Southampton tarjoavat todennäköisesti viihdettä koko rahan edestä

Valioliigassa pelataan tänään kello 20:00 kaksi ottelua ja Everton – Southampton tarjoaa loistavan vetosauman.

Lähtökohdat otteluun ovat todella mielenkiintoiset. Kaksi melkein identtistä 4-4-2-muotoa, mikä tarkoittaa väkisin kaksinkamppailuja. Kaksi aktiivista pelitapaa, mikä tarkoittaa suoraviivaista peliä. Tähän kylkeen, kun lisätään Southamptonin prässi-intensiteetin on meillä suhteellisen herkullinen cocktail käsillä.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Evertonilla on todennäköisesti poissa Alex Iwobi sekä Mason Holgate, mutta Theo Walcott tekee ilmeisesti paluun tänään. Walcott ei ole ehkä ihan entisensä, mutta hänen goalimpact on edelleen hyvä. Ei väliä, jos hän avaa tai tulee vaihdosta.

Southamptonilla on sen sijan poissa Moussa Djenepo sekä Jannik Vestergaard. Sofiane Boufal on mitä ilmeisimmin pelikunnossa ja Pierre-Emile Hojbjerg on uusimpien tietojen mukaan 75% varma pelaamaan.

Evertonin kärkipari aiheuttaa ongelmia kenelle tahansa ja Southamptonilla on tulikuuma Danny Ings myös riveissään. Molemmilla joukkueilla on hyvin erikoistilannevoimaa ja päteviä keskittäjiä Lucas Dignen, Gylfi Sigurdssonin sekä James Ward-Prowsen muodossa, joten on täysin mahdollista, että näemme maalin myös sitä kautta.

Pelivalinnaksi maistuu ehdottomasti yli 2.5 maalia. Pallo on pyöreä ja kaikki on mahdollista, mutta lähtökohdat maaleille ovat harvinaisen herkulliset näiden kahden joukkueen kohtaamisessa.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleEverton - Southampton09.07.2020