Valioliiga ma 01.03. klo 22:00

Everton - Southampton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko Evertonille maistuu voittaminen Goodison Parkilla?

Everton ja Southampton iskevät yhteen maanantain ainoassa Valioliigakamppailussa. Evertonilla on alla historiallinen vierasvoitto Anfieldilta, mutta Goodison Parkilla ei ole viime aikoina kulkenut. Nyt vastaan asettuva Southampton on kahdeksan Valioliigaottelua ilman voittoa, joten Carlo Ancelottin suojateilla on hyvä mahdollisuus pisteille.

Kokoonpanouutiset on hyvä kerrata alkuun. Yerry Mina ja Jean-Philippe Gbamin ovat Toffees-miehistöstä loukkaantuneina. Takumi Minamino, Ibrahima Diallo, Kyle Walker-Peters, Theo Walcott, Michael Obafemi, Oriol Romeu ja William Smallbone ovat vierailta sairastuvalla, joten etu kokoonpanojen suhteen menee selvästi Toffeesille.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


Evertonin heikon kotiformin voi laittaa suurella todennäköisyydellä kohinan piikkiin. Eurokamppailu on edelleen tosiasia eikä Mestarien liigaan selviytyminenkään ole täysi mahdottomuus. Rästiottelut voittamalla Everton nousisi neljänneksi ohi West Hamin. Fulham- ja Newcastle -ottelut olivat Ancelottin poppoolta heikkoja, mutta muutoin joukkue on suorittanut pelillisesti kohtalaisen hyvin myös Goodisonilla.

Lipukkeelle lähtee suora kotivoitto. Southamptonin loukkaantumishuolia ei lähdetä tässä vaiheessa sivuuttamaan – Minamino, Walker-Peters ja Romeu ovat etenkin isoja poissaoloja ja avauskokoonpanoon liittyy ottelun alla paljon kysymysmerkkejä. Evertonin hyökkäyskaaderi on terveenä ja valmiina jatkamaan tykkitulta.