Everton – Watford

la 17.08. Klo 17:00

Kylvettääkö Everton Watfordia?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Valioliiga-kauden avauskierroksella pahasti pettyneet joukkueet Everton ja Watford kohtaavat toisella ottelukierroksella Goodison Parkilla.

Everton joutui tyytymään 0-0 tasatulokseen, kun se vieraili Crystal Palacen vieraana Selhurst Parkilla. Everton onnistui hallitsemaan ottelua luoden maalipaikkoja, mutta se viimeinen silaus jäi uupumaan. Juventuksesta Evertoniin siirtynyt 19-vuotias hyökkääjälupaus Moise Kean debytoi, kun pääsi vaihdosta kentälle 69. peliminuutin kohdalla. Keania voisi jopa odottaa avaukseen Watfordia vastaan, sillä sen verran laadukkaasta nuoresta pelaajasta on kyse.

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Watford oli koko avauskierroksen suurin pettymys monille Valioliigan seuraajille. Joukkue kärsi ruman 0-3 kotitappion Brightonille. Loppulukemat kaunistelevat Brightonin kannalta, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Watfordin pelaamisessa oli suuria puutteita. Etenkin puolustuspelaaminen oli täysin hakusessa ajoittain, eikä samanlaiseen ole varaa Evertonin vieraana.

Everton lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Watfordin parannettaessa avauskierroksen otteitaan, se voi haastaa myös vieraskentällä. Molemmilta joukkueelta löytyy maalintekotaitoa, eikä Watford lähde parkkeeraamaan bussia täyden 90 minuutin ajaksi, joten voidaan odottaa hyökkäysvoittoista jalkapalloa molempiin suuntiin.

Uskotaan, että molemmat joukkueet ryhdistäytyvät heikon avauskierroksen jälkeen ja onnistuvat löytämään omaa peliään paremmin. Lähdetään kokeilemaan pelivalinnaksi sitä, että molemmat onnistuvat maalinteossa kohtuullisella panoksella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!