Valioliiga su 17.10. klo 16:00

Everton - West Ham

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Everton – West Ham ei vaikuta klassikolta ennakkoon — ainakaan ensisilmäyksellä

Sunnuntain ensimmäinen peli voisi olla herkullinen, mutta sitä se tuskin on. Toki toisen jakson jännäri olisi ihan jees. Kyseinen ottelu on siis Everton vastaan West Ham. Miksi?

West Ham lähtee otteluun lähes ongelmitta. Oikeat laitapakit Vladimir Coufal sekä Ryan Fredericks eivät kumpikaan ole ehkä ihan 100 pinnaa, mutta eiköhän heidät saada jalkeille. Entä Everton?

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Sivussa ovat: Dominic Calvert-Lewin, Richarlison, Andre Gomes ja Fabian Delph. Tämä tarkoittaa siis perinteistä Rafa Benitez puolustamista ja kohdepalloja Salomon Rondonia kohti.

Everton

@Everton
Happy Birthday, Unsy! 🎉

#GoalOfTheDay

Pallo on pyöreä ja mitä tahansa voi tapahtua. Tälläiset matsit saattavat räjähtää eloon sekvensseissä. Toinen tekee maalin ja konservatiivinen matsi räjähtää hetkeksi aivan käsistä. Se ei kuitenkaan ole todennäköistä.

Lapulle tarttuu HT alle 1 maali. Eli underia ekalle jaksolle ja tasan maalista saa panoksen takaisin. Jos ei tule maaleja, niin osuu veto.

Pelinkuvan pitäisi olla todella turhauttava katsojan perspektiivistä, mutta erikoistilanteista voi esimerkiksi syntyä mitä tahansa. Pallo on niin sanotusti pyöreä. Tämän takia ei kannata ylipanostaa.