ke 20.01. klo 22:15

Fulham - Manchester United

Fulham on piikkinä Manchester Unitedin lihassa keskiviikkona!

Manchester United pelasi maalittoman tasapelin kärkikamppailussa Liverpoolia vastaan sunnuntaina. Vieraille ei välttämättä ole tiedossa helppoa iltaa, kun se vierailee Craven Cottagella viime aikoina hyvin pisteitä nappailleen Fulhamin kotinurmella. Ole Gunnar Solskjærin miehistö on toki yhä sarjan paras vierasjoukkue.

Fulham on onnistunut viime aikoina riisumaan vastustajiaan kiitettävästi aseista. Ennen viikonlopun Chelsea-tappiotaan joukkue kairasi peräti viisi tasapeliä peräkkäin. Puolustaja Antoinee Robinson hankki Stamford Bridgellä suihkukomennuksen ja on sitä kautta keskiviikkona pelikiellossa. Lisäksi Terence Kongolo ja Tim Cainey ovat varmuudella Fulhamin ryhmästä sivussa.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

Manchester United ei ole hävinnyt tällä kaudella yhtäkään vierasotteluaan, joissa sen maaliero on yhdeksässä ottelussa 22–11. Ensimmäisen nollapelinsä vieraskentällä kuluvalla sesongilla joukkue pelasi Burnleyä vastaan reilu viikko sitten ja heti perään tuli toinen, kun kärkikamppailussa Liverpoolia vastaan Anfieldillä ei syntynyt maaliakaan ja loppunumerot olivat 0–0. Vieraiden ainoa merkittävä poissaolija tulevalla Lontoon visiitillä on Brandon Williams, jonka peliaika on tosin hiljattain jäänyt todella vähälle.

Viime aikoina – kaikki kilpailut huomioiden seitsemän kamppailun otannalla – Fulham ei ole päästänyt yli yhtä maalia ottelua kohden. Toisaalta se ei myöskään ole tehnyt yli yhtä osumaa. Joukkueen alakerrassa palaset ovat hiljalleen loksahdelleet kohdalleen, vaikka hyökkäyksen tehottomuutta se ei toki yksinään korjaa. Fulham vaikuttaisi kuitenkin olevan oikealla tiellä tällä hetkellä.


United voi tehdä ottelusta itselleen hankalan, mutta selvää on, ettei maalinteko Fulhamia vastaan ole ollut millekään joukkueelle viime aikoina helppoa. Päätään seinään ovat hakanneet esimerkiksi Liverpool, Southampton ja Tottenham. Lontoossa on luvassa kaatosadetta ottelun aikana, mikä tuo oman mausteensa peliin. Koko kamppailun maalimäärä pysynee maltillisena, joten nostetaan pelivalinnaksi, että osumia syntyy korkeintaan kaksi (alle 3). Jos ottelussa kuitenkin syntyy kolme maalia, kohde mitätöityy.

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>