Valioliiga to 04.03. klo 20:00

Fulham - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Fulham-puolustus vakuuttaa otteluruuhkasta huolimatta! Joutuuko Tottenham koville?

Torstaina Valioliiga-kentillä nähdään Lontoon derby, jossa Tottenham vierailee Fulhamin Craven Cottagella. Isäntä on hävinnyt ainoastaan kerran edellisissä kahdeksassa taistelussaan, eikä se taatusti päästä José Mourinhon miehistöä helpolla. Myös vierailija sai toki edellisottelussaan avattua maalihanojaan, kun se kaatoi vakuuttavasti Burnleyn kotonaan.

Kaksi maalia upottanut Gareth Bale nousi Tottenhamin sankariksi joukkueen edellisessä ottelussa ryhmän kaataessa Burnleyn kotonaan 4–0. Muista joukkueen osumista vastasivat Harry Kane ja Lukas Moura ja alempana on myös maalikooste ottelusta. Fulham pelasi viikonloppuna maalittoman tasapelin Crystal Palacea vastaan, mutta joukkue on kuitenkin viiden ottelun pisteputkessa, jonka aikana on tarttunut mukaan voittojakin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntien puolustuspelaaminen on ollut hyvää, mutta tiukka pelitahti vain tiivistyy tällä viikolla. Kapeammasta miehistöstä on revitty ja viedään taatusti jatkossakin paljon mehuja. Toisaalta yksi päästetty maali ja neljä nollapeliä viiden ottelun otannalla ovat makoisaa luettavaa Fulhamin näkökulmasta. Puolustuspermanentti on isäntien osalta tiivis ja toimiva, minkä lisäksi yhteisiä minuutteja on alla reilusti.

Tottenhamilta vaadittaisiin samankaltaista suoraviivaisuutta kuin Burnleyä vastaan, mutta yhtä helposti torstain isäntä ei jättiläisille voittoa suo. Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy alle 2,5 maalia. Vierailija on selkeä ennakkosuosikki ja puolustustaistelu saattaa viedä energiatasoja isäntien hyökkäyspelaamisesta ja toisaalta maalinteko ei ole ollut sille ruusuilla tanssimista. Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen pelattiin tammikuun puolivälin tienoilla ja se päättyi 1–1-numeroin.