Valioliiga ma 27.12. klo 23:59

Valioliiga 2021-22 - Kausivedot ja vihjeet

Valioliigan kausivedot 2021-22 – tymäkkää valueta tarjolla!

Nyt eletään harvinaisia hetkiä. Valioliigaan löytyi viiden tähden future-vihje ja paljon muutakin herkkua. Turha tässä on sen enempää mehustella vaan mennään suoraan asiaan! Seuraavat vedot ovat Coolbetilta:

?????

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Manchester City, Liverpool, Chelsea & Man United kaikki Top 4:ssä kauden päätyttyä – Kyllä @ 2,90

>>> Betsaa Valioliigaa Coolbetillä!

Tiedetään. Matemaattisesti historiaa peilaten on todennäköistä, että jonkun kausi menee vituiksi. Ei siinä. Leicesterillä kuitenkin Wesley Fofana sivussa 2021, Arsenaliin ei ole luottoa haastajana ja Spursin tilanne on sekava muun muassa Harry Kanen suhteen. Vaikea sieltä on nähdä muita haastajia. Kun näkee kertsit niin on ensimmäinen reaktio toivottavasti myönteinen.

Tämä on yksinkertaisesti liian hyvä tarjous näillä lähtökohdilla.

H2H & muut

– Leeds vastaan Brighton on tullut alas jonkin verran, joten etu pienentynyt. Mutta. Jos ei 2,80 kertsit maistu liikaa Leedsiä vastaan niin voi kokeilla 2,35 kertoimia Hammersia vastaan. Europelit kuormittavat ja Jesse Lingard on edelleen Manchesterissa. Molemmissa on hieman ilmaa. Brighton ei voi alisuorittaa loputtomiin.

– Seuraavaan voi myös tuutata imo kohtuu tuntuvan panoksen. Roberto Firmino maalimäärä 7,5 yli/alle. Yli houkuttelee tässä. Kyllä Firmino huilaa osan otteluista ja maalit tulevat ryppäissä, mutta. Firmino on viimeksi jäänyt alle 7,5 maalin kaudella 2014/15 Hoffenheimissa.

Tähän kylkeen on Firmino alisuorittanut maaliodottamansa Liverpoolissa melkein 13 maalilla. Kukaan ei ole niin sanotusti kylmä loputtomiin. Jos Firmino jatkaa samaa mallia tai jopa parantaa mikä on täysin mahdollista odottaman valossa, niin pitäisi veto olla todella SEIFFI.

Bobby Firmino yli 7,5 maalia 1,90 @ Coolbet

Poimitaan seuraavat Bet365 valikoimasta. Ei tule riitoja tileistä.

Joukkueen paras maalintekijä:

Brentford Ivan Toney @ 1,40

ChelseaRomelu Lukaku @ 1,50

Crystal PalaceWilfried Zaha 2,37

WolvesRaul Jimenez @ 1,66

LiverpoolMohamed Salah @ 1,72

>>> Betsaa Valioliigaa Bet365:lla!

Jokainen pelaajista jotka ovat alle 2 pitäisivät olla omassa jengissään varsin selviä. Loukkaantumiset voivat aina sotkea kuvioita, mutta ei usko näiden osalta huonoon onneen. Wilfried Zaha vielä kyytipojaksi Palacesta. Chelsean osalta on vaikea nähdä, että Werner tekisi esimerkiksi puskista 20 maalia ja se on aika liki se mitä Lukakulta odotetaan.

Raul Jimenezin päävamma on paha ja hän on isoin riski, mutta Jimenez on selkeästi Wolvesin paras maalintekijä kunnossa ollessaan, joten uskotaan siihen, että nuppi on taas kondiksessa.

10 euroa pelirahaa