ma 05.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Huddersfield – Fulham | Valioliigan jumbot kohtaavat

Tylsän jalkapallomaanantain pelastajana toimii Valioliigan ottelu Huddersfield – Fulham. Minkäänsorttista huippuottelua ei sovi odottaa – vastakkain asettuvat nimittäin Valioliigan tämän hetken heikoimmat joukkueet. Kumpikin joukkue on pitkässä voitottomassa putkessa, joten voitosta tullaan kamppailemaan John Smiths Stadiumilla kynsin hampain.
Huddersfield pitää tällä hetkellä Valioliigan jumbosijaa. David Wagnerin miehistö ei ole vielä onnistunut voittamaan yhtäkään peliä, joukkueen kolme pistettä ovat kolmen tasapelin summa. Joukkueen maaliero on karmiva; neljä tehtyä ja 21 päästettyä maalia puhuvat karua kieltä Terrierien alkukaudesta. Viimeisimmän Watford-tappion jälkeen Huddersfieldin voitoton putki Valioliigassa kasvoi jo 10:n ottelun mittaiseksi.
Huddersfieldin joukkueesta on todella vaikea kaivaa valopilkkuja esiin. Joukkueen tekeminen kentällä ei ole vakuuttanut millään osa-alueella, eikä maalivahti Jonas Lössl ole viettänyt ammattilaisuransa parasta aikaa joutuessaan jokaisessa ottelussa läpi ottelun kestävään pommitukseen. Päävalmentaja Wagner on yrittänyt kehittää joukkueen tekemistä kentällä kokoonpano- sekä muodostelmamuutoksilla, mutta ainakin toistaiseksi tuloksetta.
Huddersfieldin ahdinkoa ei auta joukkueen loukkaantumistilanne. Danny Williams on ainut varma poissaolija ottelusta, mutta pienistä vammoista kärsivien pelaajien lista on harmittavan pitkä. Listalta löytyvät mm. Terence Kongolo, Tommy Smith sekä Rajiv van La Parra.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Fulham löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta yhden sijan Huddersfieldiä ylempää, eli toiseksi viimeisenä. Seura pani kesän siirtoikkunassa rahaa haisemaan, mutta toistaiseksi ei ole saanut 100 miljoonan törsäykselle vastinetta. Fulham on niin ikään pitkässä seitsemän ottelun voitottomassa putkessa Valioliigassa.
Fulham on tehnyt enemmän maaleja kuin kolme sen yläpuolella sarjataulukossa olevaa joukkuetta, mutta joukkueen ongelmaksi on osoittautunut heikko puolustus ja sen myötä omissa soi aivan liikaa. Fulhamin maaliverkkoja on heilutettu jopa 28 kertaa, mikä on Valioliigan eniten.
Fulham on materiaalillisesti Huddersfieldia huomattavasti laadukkaampi nippu, mutta joukkueen päävalmentaja Slavisa Jokanovic ei ole vielä onnistunut saamaan kesän hankinnoista tarpeeksi irti kentällä. Joukkueen ehdoton valopilkku on ollut Newcastlesta kesän siirtoikkunassa Fulhamiin liittynyt suurikokoinen hyökkääjä Aleksandar Mitrovic, joka on niitannut melkein puolet joukkueen maaleista – miehellä on kasassa viisi maalia.
Jokanovicilla on kokoonpanoa pohtiessaan varaa mistä valita; vain Joe Bryan on tiettävästi ottelusta sivussa, ja onkin mielenkiintoista nähdä muuttaako serbikoutsi pelijärjestelmäänsä Huddersfieldiä vastaan.
Kahden Valioliigan surkeimman puolustusjoukkueen kohdatessa on syytä odottaa maaleja. Kerroin sille, että molemmat joukkueet osuvat ottelussa maalipuiden väliin on erinomainen ja ehdoton maanantai-illan päätteeksi. Huddersfield on eittämättä vähintään Valioliigan toiseksi huonoin joukkue hyökkäyspäässä, mutta jos joskus on Terrierien aika iskeä vähintään yksi maali – se on nyt. Voittajaa on ottelusta vaikea veikata, joten toisena pelikohteenamme otteluun toimii yli 2.5 maalia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ