la 10.11. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Huddersfield – West Ham | Lontoolaiset ryöstöretkelle loukkaantumisistaan huolimatta?

Pelattavaa on tarjolla jalkapalloon ruhtinaalisesti viikonlopun aikana ja yksi mielenkiintoisten lähtökohtien kamppailuista käydään Huddersfieldin sekä West Hamin välillä. Vierailta sivussa on liioittelematta noin puolet avauskokoonpanosta ja isäntä on voittanut ainoastaan yhden kamppailun kuluvalla kaudella.
Tärkeiden miesten poissaolot eivät näkyneet lontoolaisten otteissa viime viikonloppuna
West Hamin keskikentältä ovat sivussa Manuel Lanzini, Mark Noble, Carlos Sanchez, Jack Wilshere sekä Andri Jarmolenko. Puolustuksesta poissa on Winston Reid ja hyökkäyksestä Andy Carroll.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Joukkue esiintyi kaikesta huolimatta pirteästi viime viikonlopun kotikamppailussa kaataen Burnleyn 2–4-loppunumeroin. Suuressa roolissa oli muissakin kamppailuissa viime aikoina suurta roolia itselleen ottanut brassikeskikenttä Felipe Anderson.
Viiden ottelun kuntopuntarilla West Ham on sijalla 10. Kerättyjä seitsemää pisteitä voi alkukauden otteet ja loukkaantumistilanteen huomioiden pitää kelvollisena suorituksena.
Newcastle ei ole vakuuttanut – maalinteko takkuaa pahasti
Newcastle onnistui viime kierroksella kaatamaan Fulhamin. Suurta aihetta juhlaan ei kuitenkaan ole, sillä joukkue on sarjassa yksi häntäpään ryhmistä – voitto oli lauantain kotijoukkueelle ensimmäinen kuluvalla kaudella. Otteluita on pelattu jo 11.
Joukkue on päästänyt 21 maalia, mutta suurempi huolenaihe on tehdyt maalit, sillä niitä on ainoastaan 12 kappaletta. Hieman repaleista vierailijaa vastaan tilastoja voi olla mahdollista parannella. Toki on huomioitava myös vierailijan äityminen maalivireeseen.
Mielenkiintoisten lähtökohtien kamppailuun peli-ideana on runsasmaalinen vierasvoitto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ