la 29.12. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Leicester – Cardiff | Isännän otteet kahdessa edellisessä ottelussa tuovat mieleen sensaatiokauden

Yllätysten joukkue Leicester City isännöi lauantaina Valioliigassa sarjanousija Cardiffia. Isäntä on kaatanut viikon sisällä kaksi eliittijoukkuetta ja sen pelaaminen on ajoittain jopa tuonut mieleen muistoja sensaatiomaiselta mestaruuskaudelta.
Leicester kaatoi keskiviikkona Manchester Cityn ja viime lauantaina se nujersi Chelsean
Lauantai-iltana isäntien vastus helpottuu huomattavasti viime ajoista, vaikka ei suinkaan olisi tarpeellista. Leicester on kairannut viikossa voitot sarjan ehdottomista eliittijoukkueista, kun keskiviikkona se kaatoi Manchester Cityn kotonaan numeroin 2–1 ja viime viikon lauantaina jyrän alle jäi vieraskentällä Chelsea 0–1-lukemin.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Leicester muistetaan sarjanousua seuranneesta vuoden 2016 Valioliiga-mestaruudesta ja ei ole lainkaan liioiteltua muistella sitä parin viimeisimmän kamppailun myötä. Toki kaksi viimeistä kamppailua on vain pieni otanta sarjassa seitsemäntenä olevan joukkueen kaudesta, mutta pelaaminen kyseisissä otteluissa oli todella kypsää ja se onnistui pelisuunnitelmissaan erinomaisesti.
Isäntä on esiintynyt läpi kauden melko tasaisesti ja pelannut lähellä omaa tasoaan jatkuvasti, eikä joukkueen kuntokäyrässä ole suuria muutoksia tulosten ja sarjasijoituksen välillä näkynyt lyhyemmällä tai pidemmälläkään otannalla.
Cardiff on ollut surkea vieraissa
Lauantaina Leicesterin haastava vierailija ei ole onnistunut kuluvalla kaudella yhdeksässä vierasottelussaan lainkaan. Maaliero Cardiffin vierasotteluissa on 5–18 ja pisteitä on tarttunut mukaan vaivaiset kaksi kappaletta.
On sanomattakin selvää, mikä on vastustajan itseluottamuksen tila, kun edellisissä kamppailuissa on kaatunut kaksi kärkikorin joukkuetta. Cardiffilla samanlaista itseluottamusta ei ole. Joukkue nappasi keskiviikkona kauden toisen vieraspisteensä, kun se pelasi 0–0-tasatuloksen Crystal Palacen vieraana. Viime viikonloppuna sarjanousija hävisi Manchester Unitedille peräti 1–5 ja sitä edellisessä kamppailussa Watford oli kotonaan parempi 3–2-numeroin.
Cardiff on Valioliigassa tällä hetkellä niukasti putoamisrajan yläpuolella ja neljänneksi viimeisenä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ