ti 19.01. klo 22:15

Leicester - Chelsea

Keskinkertaista Chelseaa valmiimpi Leicester saa jalkeille lähes parhaimman kokoonpanonsa!

Chelsea voitti vaivoin Fulhamin vierasottelussa viime torstaina. Voitto oli Chelsealle ensimmäinen sen neljässä viimeisimmässä kamppailussa, eikä joukkue täysin ole valtaisasta alamäestään toipunut. Leicester on puolestaan loistovireessä ja otteet ovat parantuneet myös kotikentällä King Power Stadiumilla. Vierasjoukkueen on pelattava paras ottelunsa pitkään aikaan, jos se mielii pisteille.

Frank Lampardin Chelsea on voittanut seitsemässä edellisessä ottelussaan Valioliigassa ainoastaan kahdesti. Heikompi kierre alkoi lontoolaisittain joulukuun puolivälin paikkeilla, kun joukkue hävisi Evertonille ja Wolvesille peräkkäin vieraissa. Sittemmin joukkue on muun muassa hävinnyt Arsenalille ja pelannut kotonaan Aston Villaa vastaan tasapelin.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

Tuleva vastustaja kysyy takuulla Chelsealta kanttia esitellä paras esityksensä vähintäänkin yli kuukauteen. N’Golo Kante on edelleen sivussa vieraiden kokoonpanosta, mutta muutoin Lampardin kokoonpano-ongelmat ovat lähinnä positiivisia. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla Chelsea on vasta kymmenenneksi paras joukkue sarjassa ja suurin ongelma vaikuttaa olevan, ettei nimivahva hyökkäys pysty vastaamaan lopulta liikaa vuotavan puolustuksen törttöilyyn.

Chelsean pitkät nollaputket ovat ainakin toistaiseksi historiaa – mutta Leicester – se on tullut tähän vuoteen uudella höyryllä. Joukkue on pelannut kolme ottelua, kaksi Valioliiga-kamppailua ja FA Cupin mittelön Stokea vastaan. Kaikki otteluista voittaneella ja kevätkautensa hienolla putkella aloittaneella joukkueella on lähes paras mahdollinen kokoonpanonsa käytössä, kun Denis Praet on ainoa poissaolija.

Leicester on sarjassa vasta kymmenenneksi paras kotijoukkue, mutta hiljattain otteet myös King Power Stadiumilla ovat parantuneet. Kaikki kamppailut huomioiden viiden ottelun otannalla kotitappioita on tullut ainoastaan yksi ja viimeisimmässä ottelussaan joukkue kukisti Southamptonin numeroin 2–0. Isäntien vireystila vakuuttaa ja pelaaminen on Chelseaa selkeästi valmiimpaa, joten kotikertoimet houkuttelevat! Nostetaan tällä kertaa pelivalinnaksi tasapeli ei vetoa -markkinassa, että Leicester voittaa.

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>