la 01.09. klo 14:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Leicester – Liverpool | Punaisten liito jatkuu

Liverpool saapuu Leicesterin vieraaksi King Power Stadiumille. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet Valioliigakauden pirteästi, mutta vierailijat lähtevät otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina kolmen hyvin vakuuttavan ottelun myötä.
Leicester on aloittanut kauden posiitivisesti. Manchester United-ottelun pettymyksellisen 2-1 tappion jälkeen Leicester on esittänyt vahvoja otteita. Ketut ovat voittaneet molemmat ottelunsa sen jälkeen, viimeisimpänä 1-2 voitto Southamptonista. Leicesterin ongelmat ovat kahdessa viimeisessä ottelussa sijoittuneet toiselle puoliskolle, eikä se lupaa hyvää tähän otteluun sillä Liverpool on vahvimmillaan nimenomaan toisella puoliajalla.
Jamie Vardy sikaili itselleen pelikiellon Wolves-ottelussa, jonka seurauksena hän missaa Liverpool-ottelun lisäksi myös seuraavan viikonlopun ottelun. Vardyn poissaolo jättää todella suuren loven Leicesterin hyökkäykseen ja on jopa ihme, ettei bookkerit ole reagoineet vahvemmin tähän. Kelechi Iheanacho on ihan ok hyökkääjäkorvike Vardylle, mutta ei missään nimessä tarjoa samanlaista uhkaa vastustajan puolustuslinjalle kuin salamannopea Vardy.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Liverpool ei ole vielä kolmessa Valioliigaottelussa päästänyt yhtään maalia, ja on muutenkin pelannut liigan varminta peliä. Euroopan parhaimpiin hyökkäyskalustoihin kuuluva kolmikko Sadio Mane, Roberto Firmino sekä ”Egyptin kuninkaaksi” tituleerattu Mohamed Salah ovat jatkaneet siitä mihin viime kaudella jäivät, ja se jos joku pelottaa vastustajia.
Jürgen Kloppin miehistö on pelannut kolme ottelua maalierolla 7-0, ja 9 pistettä näistä otteluista nostaa Liverpoolin sarjakärkeen. Viimeisin ottelu Brightonia vastaan Anfieldillä ei ollut niin vakuuttava kuin kaksi ensimmäistä, mutta 1-0 voitto pitää varmasti Liverpoolin joukkueen henkisen tilanteen huipussaan.
Liverpoolin puolustus Virgil Van Dijkin johdolla on edelliskausiin nähden mennyt huimasti eteenpäin, radikaalit virheet on saatu eliminoitua ja avauspelaaminen on loistavaa. Vardyn poissaolon, sekä Liverpoolin huippuveskari Alissonin vahvojen otteiden myötä voidaan ennustaa punaisille jälleen nollapeliä, mutta ensisijaisena vetona on ehdottomasti Liverpoolin voitto kahden maalin erolla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ